CELEBRITIESSHOWBIZΆννα Μαρία Βασιλειάδη: Υπέροχα στιγμιότυπα από τον γάμο της που δεν είδαμε

Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Υπέροχα στιγμιότυπα από τον γάμο της που δεν είδαμε

Ο γάμος της δικηγόρου Άννας Μαρίας Βασιλειάδη και του Γιώργου Μαρκίδη, δεν ήταν απλά ο γάμος της χρονιάς, ήταν ένας γάμος τον οποίο θα θυμούνται όλοι για πολύ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τρία νυφικά και το party dress που φόρεσε η Άννα Μαρία Βασιλειάδη (εικόνες)

Το μυστήριο τελέστηκε στο Όμοδος, όπου διατηρεί εξοχικό η οικογένεια της νύφης, ενώ οι εορτασμοί στο χωριό ξεκίνησαν από την Πέμπτη. Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν πλούσιος, φωτεινός και κατά βάση λευκός προσδίδοντας, έτσι, έναν ρομαντικό τόνο στο σαββατιάκο απόγευμα με την εκκλησία να μοιάζει λες και βγήκε από κάποιο παραμύθι.

Μετά το φαντασγμαγορικό γλέντι του Σαββάτου με τον απόλυτο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά να κάνει τη βραδιά αξέχαστη, ακολούθησε την Κυριακή, την τρίτη μέρα των εορτασμών, brunch και δεύτερο γαμήλιο πάρτι στον χώρο του οινοποιείου Οίνου Γη στο Όμοδος. Επίσης και η τέταρτη μέρα του γάμου ήταν φαντασμαγορική, με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να ζουν μια αξέχαστη εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Σαββατιάτικο γλέντι στο γάμο της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη στο Όμοδος

Και φυσικά, πολλά πρόσωπα της κυπριακής showbiz ήταν καλεσμένα στο χαρμόσυνο γεγονός με τα social media να παίρνουν φωτιά από τα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/BnjSHN2l5x15_ZA7UXcjehKl2t5xUq0IqF9mIU0/?hl=en&taken-by=amvassiliades

 

 

https://www.instagram.com/p/Bnasuo9F4BQ6wz0mb5e1I-MghLwtzabQMPNPvY0/?hl=en&taken-by=amvassiliades

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS