CELEBRITIESSHOWBIZΆννα Βίσση: H σκέψη απόγνωσης και ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε...

Άννα Βίσση: H σκέψη απόγνωσης και ο δεύτερος γάμος που δεν έγινε ποτέ (βίντεο)

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Άννα Βίσση στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος και εκεί μίλησε μέσα από την καρδιά της για όλους και για όλα. 

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ που φέτος έκλεισε 50 χρόνια καριέρας μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα αλλά και τον τίτλο της «σταρ» όπως επίσης και για την δύσκολη περίοδο που βίωσε με την απεξάρτηση η κόρη της Σοφία.

Διαβάστε επίσης: «Πάλεψε με έναν δαίμονα» – Η Άννα Βίσση μιλά ανοιχτά για την απεξάρτηση της κόρης της

Αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους σταμάτησε να μιλάει με τον Νίκο Καρβέλα με τον οποίο γνωρίστηκε το 1973, για τις σκέψεις που έκανε σε φάσεις απόγνωσης, τον δεύτερο γάμου που δεν έγινε ποτέ αλλά και ποιο θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της.

«Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο σαν μία κακή σκέψη, μία σκέψη απόγνωσης, καθόλου ειλικρινής μέσα μου και θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Όχι μόνο σαν πράξη αλλά και σαν άτομο» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Tik Tok με τη συναυλία της Βίσση στο Ηρώδειο! Το φιλί στο στόμα με τον Καρβέλα

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Καρβέλα δήλωσε ότι «Ήθελα “να δω πώς είναι χωρίς τον Νίκο η ζωή μου”. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που είναι πολύ συνδεδεμένοι μαζί, παθαίνουν ένα overdose και είπα πώς είναι να ζήσω χωρίς τον Νίκο. Δεν τον μίσησα ποτέ παρά στιγμιαία, όταν τσακωνόμασταν. Ζώντας το ήταν μία πικρή χολή, ένα κατακάθι και όταν συναντηθήκαμε ήταν ένα λυτρωτικό κλάμα, ότι καλά κάναμε και μείναμε ο ένας μακριά από τον άλλο γιατί δώσαμε ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο σημαντικοί είμαστε ο ένας στον άλλον.Κάποιες καταστάσεις μας έφεραν μακριά, ήταν λογικό»

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Τα 300,000 swarovski και λεπτομέρειες για τα glam σύνολα στο Ηρώδειο

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS