CELEBRITIESSHOWBIZΆντρεα Κυριάκου: «Η πιο όμορφη ανάμνηση του καλοκαιριού μου» (εικόνες)

Άντρεα Κυριάκου: «Η πιο όμορφη ανάμνηση του καλοκαιριού μου» (εικόνες)

Είναι μια από τις πιο γνωστές χρήστριες των social media στην Κύπρο, καθώς καθημερινά ανεβάζει στιγμιότυπα τόσο από την προσωπική όσο και την επαγγελματική της ζωή.

Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου, η οποία συχνά κατακλύζει το Instagram με φωτογραφίες της και αποσπά χιλιάδες likes. Ωστόσο, πρόσφατα θέλησε να μοιραστεί  με τους αναγνώστες του προσωπικού της blog, Feefmefashion, κάποιες σκέψεις και προβληματιστμούς της όσον αφορά την εκτενή χρήση του Intrenet.

«Και σκεπτόμενη όλα αυτά, προσπαθούσα να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμουν πραγματικά offline και ζούσα τη στιγμή χωρίς φίλτρα […], σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άντρεα Κυριάκου ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ (εικόνες)

Στη συνέχεια η νεαρή blogger αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές που έζησε όταν δεν ήταν συνδεδεμένη με το Internet και της έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό της, όπως το ταξίδι του μέλιτος, όταν σε μια αποβάθρα στις Κάννες ζούσε μοναδικά στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Μερκή.

«Και η πρώτη εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν από την πιο όμορφη ανάμνηση του καλοκαιριού μου… Σε μια αποβάθρα στις Κάννες, με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου, μόνοι, να κοιτάμε ότι πιο όμορφο υπάρχει, την θάλασσα […]Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που φέρνουν τον ουρανό στη γη για ένα μας χαμόγελο και εμείς χάνουμε τα δικά τους κοιτώντας μια οθόνη…», έγραψε η Άντρεα Κυριάκου αναπολώντας τη στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kitchen stories: H Άντρεα Κυριάκου μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε την αγαπημένη της λιχουδιά (εικόνες)

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS