ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΑπό χοντρούλης ασφαλιστής, μοντέλο του Μπέκαμ! Το makeover που κέντρισε όλα τα...

Από χοντρούλης ασφαλιστής, μοντέλο του Μπέκαμ! Το makeover που κέντρισε όλα τα βλέμματα (εικόνες)

Στη ζωή, υπάρχουν μερικές συναντήσεις που αλλάζουν τη ζωή. Πριν από 10 χρόνια, ο νεαρός Gwilym C Pugh, παχουλός και εντελώς αγύμναστος ασφαλιστής, ήθελε να αλλάξει κόμμωση γιατί έπαιζε σε μουσικό συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή η γυναίκα έχασε 80 κιλά – Τα μυστικά της… μεταμόρφωσής της! (εικόνες)

Ο κομμωτής του πρότεινε να αφήσει γένια, με το επιχείρημα ότι επειδή ήταν κοκκινομάλλης, τα γένια θα αποτελούσαν ατού για τον ίδιο. Αλλά για τον Gwilym, αυτή η αλλαγή τον οδήγησε να αλλάξει τη ζωή του.

Μαζί με τα γένια, ο νεαρός ξεκίνησε να αλλάζει και συνήθειες: πρόσεχε τη διατροφή του, άρχισε γυμναστική και εγκατέλειψε τη δουλειά του. Μέσα σε 5 χρόνια, ο Γκίλιμ άλλαξε ριζικά. Ο πρώην ασφαλιστής, με το απίστευτο κόμπλεξ με το σώμα του, άρχισε να δέχεται και προτάσεις για να γίνει μοντέλο, από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Kylie Jenner – Έγινε ίδια η Kim Kardashian

Σήμερα, 10 χρόνια μετά την μεταμόρφωσή του, ο Βρετανός είναι άλλος άνθρωπος. Συνεργάζεται με φίρμες όπως οι Vans και Diesel, έκανε εξώφυλλο στο GQ, και έγινε μοντέλο για τη σειρά καλλυντικών House99 του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταμόρφωση της Πετρούλας Κωστίδου – Έχει αφήσει πλέον το παρελθόν πίσω της

Ο Γκίλιμ έχασε πάνω από 40 κιλά και απέκτησε look χίπστερ, ενώ οι βρετανικές φακίδες του στο πρόσωπο τον έκαναν ανάρπαστο.

Οπως εξήγησε ο ίδιος στο Mail Online: «Είχα πολλά επιπλέον κιλά, δούλευα 12 ώρες την ημέρα και τραυματισμοί με εμπόδιζαν να κάνω γυμναστική. Κέρδιζα αρκετά χρήματα, αλλά αποφάσισα να ξαναπάρω τον έλεγχο της ζωής μου και να υιοθετήσω ένα στιλ ζωής πιο υγιεινό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χάσαμε 227 κιλά απλά τρέχοντας» – H απίστευτη μεταμόρφωση ενός ζευγαριού

Ετσι, σταμάτησε το delivery στο σπίτι, άρχισε γυμναστική και άφησε τη δουλειά του. Το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν για το ημερολόγιο Red Hot 100, το οποίο τον αποθέωνε για την κόκκινη γενειάδα του.

Σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο διάσημους Βρετανούς. «Αφού πέρασα χρόνια στον οικονομικό τομέα, μου φαίνεται απίστευτο που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με δημιουργικά άτομα και να ταξιδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο. Πιστεύω ότι είμαι τυχερός που ξεκίνησα καριέρα σε αυτή την ηλικία. Προσπαθώ να κρατήσω τα πόδια στη γη και η σύντροφός μου με βοηθά πολύ σε αυτό το θέμα», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS