CELEBRITIESSHOWBIZΑποκλειστικές εικόνες από τον γάμο της Μαρίας Τσόκκου - 3 μέρες, 5...

Αποκλειστικές εικόνες από τον γάμο της Μαρίας Τσόκκου – 3 μέρες, 5 νυφικά

Από την Αλεξία Μεγαλέμου

Η κόρη της Αναστασίας και του Ανδρέα Τσόκου, Μαρία, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στο Παραλίμνι. Ο Κωνσταντίνος μαζί με τους γονείς του Αδάμο και Ντίνα Χατζηχριστοδούλου περίμεναν στην εκκλησία τη νύφη, η οποία έφτασε φορώντας νυφικό του οίκου Zuhair Murad και παπούτσια του οίκου Gianvino Rossi, ενώ ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι του οίκου 139 Gladstone – Bespoke Tailoring και παπούτσια του οίκου Christian Louboutin. Οι βέρες του ζευγαριού ήταν από τον οίκο Cartier. Το μαλλιά της νύφης επιμελήθηκε ο Μάριος Νεοφύτου, ενώ το μακιγιάζ της η Βάσω Νακοπούλου, από την Ελλάδα.

Ο γάμος του ζευγαριού κράτησε τρεις μέρες, όπου και τις τρεις μέρες πραγματοποιήθηκαν δείπνα στο Dome Beach Hotel & Resort, στην Αγία Νάπα. Το ζευγάρι έκανε στο πρώτο δείπνο μια φαντασμαγορική είσοδο, κόβοντας την τούρτα, πίνοντας σαμπάνια μέσα στα ποτήρια Vera Wang Brida και ευχαρίστησαν τους καλεσμένους τους. Η Μαρία φόρεσε ένα νυφικό του οίκου Anna Veneti. και το δείπνο δόθηκε υπό τη συνοδεία άρπας και βιολιού, από τη μπάντα Rondo alla Cypria. Την πρώτη νύχτα τη μουσική επιμελήθηκε ο Dj Βασίλης Κουτονίας, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι επιφύλασσε έκπληξη στους καλεσμένους του με την παρουσία των τραγουδιστών Χρίστου Μενιδιάτη και Στέλιου Διονυσίου, οι οποίοι φρόντισαν να κρατήσει η διασκέδαση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Φωτογράφοι της πρώτης ημέρα ήταν οι Γιώργος Αθανασίου, Clickart photography. Στο δεύτερο δείπνο η νύφη εμφανίστηκε με νυφικό του οίκου Berta. Το βράδυ εκείνο τη μουσική ανάλαβε ο Dj Πέτρος Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η νύφη φόρεσε νυφικό της Anice Clothes, ενώ στη σκηνή εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης που διασκέδασε τους καλεσμένους του ζευγαριού. Ο φωτογράφος της δεύτερης μέρας ήταν ο Louis Gabriel. Την Τρίτη μέρα η νύφη φόρεσε νυφικό του οίκου Anna Veneti. Τα κεραστικά και η τούρτα του γάμου ήταν από το New York Sweets και το Liotatis Lotier. Το τύλιγμα των λουκουμιών επιμελήθηκε το Tiara Creations & Charms. Η μπομπονιέρα που έδωσε το ζευγάρι στους καλεσμένους του, ο «Χρυσός Έρωτας», φιλοτεχνήθηκε ειδικά για για την περίσταση από τον καλλιτέχνη Γιώργο Σταθόπουλο, από την Golden Gallery by Kapatays. Τον φωτισμό ανέλαβε το A.S sound & light design και στη σκηνή το S.Y. Stage. Τα μπαλόνια ήταν από το Bella Balloona. Τα κοκτέιλ ποτά ήταν από το Viaxero Traveling Bar. Τα προσκλητήρια του γάμου σχεδίασε το Designs by Ink. Graphic & Advertising Lab by Emmanuella Kouyoumdjian, το τύπωμα των προσκλητηρίων επιμελήθηκε το Le Beau by print express. Τον φωτισμό ανέλαβε η εταιρία ELD. CY by Christos Soleas. Τα λουλούδια ανέλαβε το Flower project by Nicolas georgiou. Το τριήμερο γλέντι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την οργάνωση και τον συντονισμό της Events by Lily.

     

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS