OMIKRONΑποκλειστικό βίντεο: Ramona Filip - Matthew Zorpas: Συνάντηση κορυφής στο Omikron

Αποκλειστικό βίντεο: Ramona Filip – Matthew Zorpas: Συνάντηση κορυφής στο Omikron

Με περισσότερους από 150 χιλιάδες ακόλουθους ο καθένας τους, θεωρούνται από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα των social media εξού και ο τίτλος «The King and Queen of instagram» που το περιοδικό Omikron επέλεξε να βάλει σ’ αυτό το ομολογουμένως εντυπωσιακό cover story.

Η πάντα εκθαμβωτική Ramona Filip με το μοναδικό στιλ που μαγνητίζει τα βλέμματα και ο Matthew Zorpas –o ελληνοκύπριος που θεωρείται ο πιο επιδραστικός άντρας fashion blogger στο Ηνωμένο Βασίλειο, που έχει βραβευτεί ως ένας από τους πιο καλοντυμένους άντρες στον κόσμο και αυτή τη στιγμή είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του καινούργιου αρώματος του Gianfranco Ferre, συναντήθηκαν στην Κύπρο πριν από ένα περίπου μήνα αποκλειστικά για το Omikron.

Αυτό έγινε προκειμένου να υλοποιηθεί μια ιδέα που στριφογύριζε εδώ και αρκετούς μήνες στο μυαλό της ομάδας του περιοδικού αλλά και των ιδίων, η οποία ωστόσο δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και των δύο –η Ramona με τη νέα της κολεξιόν και ο Matthew με τα αμέτρητα επαγγελματικά ταξίδια του. Τελικά, αρχές Νοεμβρίου ο Matthew Zorpas ταξίδεψε στην ιδιαίτερη του πατρίδα ειδικά για τις ανάγκες αυτής της συνάντησης κορυφής, τα αποτελέσματα της οποίας μπορείτε να δείτε στο νέο, γιορτινό τεύχος του Omikron που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου.

Η φωτογράφηση κράτησε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και πραγματοποιήθηκε σε πολλές και διαφορετικές τοποθεσίες. Στη συνέντευξη τους εξηγούν πως είναι να πουλάς το στιλ σου και αυτό να μεταφράζεται σε επιτυχία!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS