CELEBRITIESSHOWBIZΑυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά του ΡΙΚ

Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά του ΡΙΚ

Στα χρόνια μετά τη λήξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ετοιμάζεται να μας μεταφέρει η σκηνοθέτις Κόριννα Αβρααμίδου με τη νέα σειρά που ετοιμάζει για λογαριασμό του ΡΙΚ.

«Χάλκινα Χρόνια» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς εποχής του ΡΙΚ που προγραμματίζεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και θα καλύπτει τη ζώνη μετά το κυρίως δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Πρόκειται για μια σειρά που θα πραγματεύεται την εποχή ακριβώς μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια περίοδος κατά την οποία η Ευρώπη προσπαθούσε να ορθοποδήσει.

Πλήθος στρατιωτών επέστρεφαν καταταλαιπωρημένοι στα σπίτια τους κι ο κόσμος προσπαθούσε να επουλώσει τις πληγές του, καθώς φτώχεια και ανέχεια επικρατούσαν παντού. Πολλοί Κύπριοι πολέμησαν στο πλευρό των αγγλικών δυνάμεων εναντίον του Χίτλερ και πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν. Μέσα σ’ένα κλίμα πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών γεννιούνται πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες οι οποίες στιγματίζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής, αλλά έχουν τη δική τους ανθρώπινη δυναμική αφού καταπιάνονται με ήρωες που έχουν τα δικά τους προσωπικά πάθη, ανάγκες και όνειρα.

Οι συντελεστές θέτουν τον πήχη ψηλά και στόχος τους είναι μια μελετημένη σειρά, που να δίνει το ύφος της εποχής που πραγματεύεται, προκαλώντας το ενδιαφέρον των θεατών με την ένταση και το πάθος των ιστοριών της.

Σεναριογράφοι αυτής της σειράς είναι η Δέσποινα Πυρκετή και η Σοφία Σοφοκλέους ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφουν η Κόριννα Αβρααμίδου και ο Χρίστος Νικολάου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Λένια Σορόκου, Αντρέα Τσέλεπο, Αντωνία Χαραλάμπους, Κύνθια Παυλίδου, Άννα Γιαγκιόζη, Γιάννα Λευκάτη, Σοφοκλή Κασκαούνια, Πανίκο Πιλάλη, Αντρέα Παπαμιχαλόπουλο, Αστέριο Πελτέκη, Μαρία Φιακά, Νάτια Χαραλάμπους, Νίκη Δραγούμη και τον Σίμο Τσιάκκα.

Τη μουσική επένδυση ανέλαβε για ακόμα μία φορά ο Κώστας Κακογιάννης ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Λάκης Γενεθλής.

Πρόκειται για ακόμα μία παραγωγή της Galinis Productionsμε διευθυντή φωτογραφίας τον Νίκο Μυλωνά και διευθυντή παραγωγής τον Ζήνωνα Χατζηπαύλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS