CELEBRITIESSHOWBIZΑυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef! (βίντεο)

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef! (βίντεο)

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, 8 Μαΐου, με ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Masterchef: Χώρισαν Βασίλης Χατζόπουλος-Ηλέκτρα Τσουρουνάκη; (βίντεο)

Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής βρέθηκαν στα στούντιο της παραγωγής στο Ίλιον, ενώ στο πλευρό τους βρίσκονταν συγγενείς και παλιοί συμπαίκτες, οι οποίοι τους εμψύχωναν.

Οι δυο φιναλίστ λοιπόν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο διαγωνιστικό μέρος, που ολοκληρώθηκε σε τέσσερις μαγειρικούς γύρους. Οι κορυφαίοι chefs του Funky Gourmet, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη βαθμολογία των παικτών για τα πιάτα του τελικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ma sterChef: Όσα έγιναν πριν τον μεγάλο τελικό & ο παίκτης που δεν πήγε στο reunion

Live από την κουζίνα του MasterChef, οι τρεις σεφ, Σωτηρής Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν την τελευταία βαθμολογία και το όνομα του νικητή.

Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος βαθμολόγησαν με 6/10 τον Χρήστο Γλωσσίδη και με 8/10 τον Τιμολέοντα Διαμαντή.

Με συνολική βαθμολογία 53 – 52 μεγάλος νικητής του MasterChef 2018 αναδείχθηκε ο Τιμολέων Διαμαντής και κέρδισε 50.000 ευρώ.

«Αισθάνομαι χαρούμενος, αισθάνομαι… τα πάντα!», ήταν τα πρώτα λόγια του νικητή, που έπεσε στην αγκαλιά των δικών του και επαίνεσε τις ικανότητες των αντιπάλων του, λέγοντας πως ο ηττημένος αναδεικνύει τον νικητή.

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωση του αποτελέσματος:

https://www.youtube.com/watch?v=9lsKrloA1jI

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS