CELEBRITIESSHOWBIZΑυτός είναι ο μοναδικός Έλληνας διάσημος που δέχτηκε η Κάρλα Μπρούνι στο...

Αυτός είναι ο μοναδικός Έλληνας διάσημος που δέχτηκε η Κάρλα Μπρούνι στο καμαρίνι της (βίντεο)

Στην Ελλάδα έκανε στάση η Κάρλα Μπρούνι δίνοντας το πρώτο live της παγκόσμιας περιοδείας της στο θέατρο Παλλάς.

Τη διάσημη Ιταλίδα τραγουδίστρια που μόλις κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τίτλο “French Touch” τίμησαν με την παρουσία τους πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz όμως εκείνη δεν ήθελε να δεχτεί πολύ κόσμο στο καμαρίνι της κι έτσι ζήτησε από τους υπεύθυνους ασφάλειας του θεάτρου να επιτρέψουν μόνο σε ένα άτομο να περάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιους επώνυμους είδαμε στη συναυλία της Carla Bruni στην Αθήνα; (φωτογραφίες)

Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον σχεδιαστή μόδας Βασίλειο Κωστέτσο ο οποίος γνωρίζεται με το πρώην μοντέλο εδώ και 24 χρόνια και μάλιστα οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και επαγγελματικά όταν η Μπρούνι περπάτησε στην πασαρέλα με ρούχα του Έλληνα σχεδιαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάρλα Μπρούνι και Νικολά Σαρκοζί σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας (εικόνες)

Την αποκάλυψη έκανε ο σχεδιαστής στην κάμερα του Happy Day. «Περίμενε όλος ο κόσμος και λένε έχουμε διαταγή από την κυρία Μπρούνι, μόνο ο κύριος Κωστέτσος να περάσει μέσα. Ήταν απίστευτη στη σκηνή. Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα. Χθες το βράδυ την ώρα που περπατούσα χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν εκείνη να μου πει αν θα έρθω να τη δω και ότι θα είναι αύριο και μεθαύριο στην Αθήνα. Με την Carla δουλέψαμε πριν 24 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά αποκαλύπτωντας λεπτομέρειες από την συνάντηση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS