CELEBRITIESSHOWBIZBirthday Girl! Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της παραλιακά της Λεμεσού

Birthday Girl! Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου γιόρτασε τα γενέθλιά της παραλιακά της Λεμεσού

Στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, επέλεξε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να περάσει τα γενέθλιά της και το Σαββατοκύριακό της.

Η παρουσιάστρια, που κλείνει στις 18 Μαρτίου τα 33 της χρόνια γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου με καλούς της φίλους σε γνωστό μπαράκι της πόλης με θέα τη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το νέο αγαπημένο outfit της Ευριπίδου – Το έχει φορέσει ήδη 2 φορές!

Αρκετά αγαπημένα της πρόσωπα ήταν εκεί για να της ευχηθούν και να της τραγουδήσουν από κοντά το «Χρόνια Πολλά». Ανάμεσά τους ο Χρήστος Αρτεμίου, ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο Gregory Morfi, η Πόπη Οικονομίδου, ο Λευτέρης Ευριπίδου, η Έλενα Θεοδώρου κ.α.

Οι φίλοι της τράβηξαν αρκετά στιγμιότυπα από το πάρτι και τα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media.

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες η Κωνσταντίνα επέλεξε να φορέσει ένα λιλά σύνολο με ένα μαύρο μεταξωτό καμισόλ από μέσα. Η παρουσιάστρια έδειχνε πολύ κομψή την ημέρα των γενεθλίων της.

Αναμφίβολα ήταν μια όμορφη βραδιά γεμάτη δώρα, μουσική και χορό. Επίσης τις εντυπώσεις έκλεψε η τούρτα που ήταν σε σχήμα 33 και ήταν διακοσμημένη με ροζ λουλούδια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS