CELEBRITIESSHOWBIZBrides to be: Οι Ελληνίδες που θα ντυθούν νυφούλες τον Σεπτέμβρη

Brides to be: Οι Ελληνίδες που θα ντυθούν νυφούλες τον Σεπτέμβρη

Υπάρχει καλύτερη εποχή για ανταλλαγή όρκων αιώνιας πίστης και αφοσίωσης από το καλοκαίρι; Η ερώτηση είναι ανερυθρίαστα ρητορική. Οι Ελληνίδες celebrities φρόντισαν να δώσουν την απάντηση, κάνοντας εγκαίρως πρόβα νυφικού.

Του Κώστα Μπουρούση 

Με νυφικά περιώνυμων σχεδιαστών μόδας ή με λιτή και απέριττη αμφίεση, πιστή στην ιδεολογία, τις καταβολές και την ακτινοβολία καθεμιάς. Με διάσημους γαμπρούς ή με αγόρια της διπλανής πόρτας. Με καλεσμένους βγαλμένους από το Libro d’Oro της ντόπιας σόου μπιζ ή σε στενό οικογενειακό κύκλο, με μια δράκα συγγενείς, στενούς φίλους και γνωστούς. Με κουμπάρους που απειλούν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη και τη δόξα της λεγόμενης πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής τους. Κυρίως με πίστη ότι έχουν βρει τον άνθρωπο της ζωή τους, τέσσερα κορίτσια από όλες τις διαστρωματώσεις του ελλαδικού celebrity μικρόκοσμου μοιάζουν σαν έτοιμα από καιρό να πουν ενώπιον θεού και ανθρώπων το περίφημο «I do» στον σύντροφό τους. Φυσικά, οι γαμήλιες φωτογραφίες τους θα είναι το απόλυτο viral του φετινού καλοκαιριού.

Αντώνης Ρέμος & Υβόννη Μπόσνιακ

Φυσικά και πρόκειται για τη ναυαρχίδα των γάμων του φετινού καλοκαιριού! Χρόνια τώρα το εγχώριο star system διψά για μια φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου ντυμένου γαμπρού. Ίσως ήρθε η στιγμή να ξεδιψάσει, μετά το μυστήριο που θα λάβει χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου σε άγνωστο μέχρι στιγμής τόπο και με την κρυψίνοια που αρμόζει σ’ έναν αδιαφιλονίκητο σταρ του πενταγράμμου και της πίστας. Αν και αρχικά γράφτηκε ότι ο γάμος του Αντώνη και της αγαπημένης του Υβόννης θα πραγματοποιηθεί στη Μύκονο, στο σπίτι του τραγουδιστή στον Φωκό, τελικά, ως πιθανότερο σενάριο προβάλλει τις τελευταίες ημέρες η επιλογή του ζευγαριού να ζήσουν την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους στο κτήμα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα είναι μόλις 200, ενώ για κουμπάρους τους, Ρέμος και Μπόσνιακ επέλεξαν τους φίλους τους Κώστα Πηλαδάκη και Μαρία Μπεκατώρου. Εννοείται ότι ο περίφημος γάμος εκπροσωπείται στα media από την εταιρία δημοσίων σχέσεων του Γιώργου Ντάβλα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι ρόλο entertainer στο γαμήλιο γλέντι θα είχε ο Στέφανος Κορκολής. Το νυφικό ράβει με τα χεράκια της η Υβόννη, ενώ τις τελευταίες ημέρες διακινείται το σενάριο ότι τελικά ο Eros Ramazzotti θα διασκεδάσει τους λαμπερούς καλεσμένους του ζευγαριού.

Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα

Αναμφίβολα ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας και η influencer αγαπημένη του είναι το απόλυτο power couple εν Ελλάδι. Είναι νέοι, εκκωφαντικά ωραίοι, ζουν ζωή χαρισάμενη και κυριαρχούν στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ήρθε η στιγμή να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Και δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν άλλον αριθμό από το ένα για την ημερομηνία του γάμου τους. Την 1η Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στη Σίφνο το ευτυχισμένο και φωτογενές ζευγάρι θα δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ενώπιον θεού και ανθρώπων στο εκκλησάκι του Αγίου Ταξιάρχη, με κουμπάρους τη Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη. Φυσικά και θα είναι ο πιο millenial γάμος στην ιστορία της ντόπιας σόου μπιζ. Ακόμα και ο τρόπος που ο Σάκης και η Χριστίνα διάλεξαν να προσκαλέσουν τους φίλους τους στον γάμο πέρασε από τα κοινωνικά δίκτυα. Με ένα βίντεο, γυρισμένο στον Άγιο Δομίνικο, οι μελλόνυμφοι αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν την ημερομηνία του γάμου τους – βέβαια για να το δουν οι καλεσμένοι χρειάζονταν ειδικό κωδικό. Χαλάλι τα κατασκοπικά τερτίπια, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι και οι συγγενείς τους θα γίνουν κοινωνοί ενός τριήμερου πάρτι στο καρτ-ποσταλικής ομορφιάς νησί των δυτικών Κυκλάδων που θα ξεκινήσει την Παρασκευή, θα κορυφωθεί το Σάββατο με την τέλεση του μυστηρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, όταν δηλαδή η Χριστίνα Μπόμπα θα ξυπνήσει πια ως κυρία Τανιμανίδη.

Αθηνά Οικονομάκου & Φίλιππος Μιχόπουλος

Ναι, είναι γεγονός. Η ζωή της λαοπρόβλητης ηθοποιού είναι εκείνη που κάθε κοριτσόπουλο -το οποίο ορκίζεται στις digital media influencers- ονειρεύεται για τον εαυτό του. Έχει ταξίδια, λάμψη, ομορφιά, σχεδόν 800 χιλιάδες αφοσιωμένους followers, έναν γιο τεσσάρων μηνών, κοιλιακούς που κόβουν την ανάσα, στρατιές από ολόσωμα και μπικίνι μαγιό, έναν παραπάνω από φωτογενή σύντροφο που δείχνει να τη λατρεύει, ξεγνοιασιά, επιτυχία, επαγγελματική αναγνώριση. Η πλέον χειραφετημένη από τις Ελληνίδες σταρ φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστεγάσει την ούτως ή άλλως δεδομένη ευτυχία της με έναν θρησκευτικό γάμο. Μπορεί η ίδια στη διάρκεια των MAD VMA να αναρωτήθηκε μπροστά στις κάμερες αν όντως πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της με θρησκευτικό γάμο, ωστόσο, οι γνωρίζοντες θεωρούν ότι το μυστήριο θα λάβει χώρα εντός των επόμενων εβδομάδων. Άλλωστε, πλέον, η Οικονομάκου έχει ήδη απολέσει τα 23 κιλά που πήρε -κατά δήλωσή της- στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κι έτσι θα μπορεί να είναι αρκούντως εκθαμβωτική ως νύφη. Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος της, αφού η ηθοποιός και ο σύντροφός της παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πέρσι τον Νοέμβριο στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο με κουμπάρους τη Νίκη Παλληκαράκη και τον Μιχάλη Νέζη. Ο γάμος κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό και διέρρευσε μόνο μέσα από τα Instagram των λίγων καλεσμένων. Προφανώς, την ίδια συνταγή θα ακολουθήσουν και τώρα οι μελλόνυμφοι για τον θρησκευτικό γάμο τους. Πληροφορίες, πάντως, θέλουν την τελετή να λαμβάνει χώρα στη Μύκονο, στο εκκλησάκι του 17ου αιώνα που βρίσκεται στην έκταση του ξενοδοχείου Kivotos, ιδιοκτησίας Φίλιππου Μιχόπουλου. Ίσως την ίδια ημέρα βαφτίσουν και τον μοναχογιό τους.

Νατάσσα Μποφίλιου & Χρήστος Κορτσέλης

Θα μπορούσε να είναι ένας πρώτης τάξεως αντι-γάμος. Κι αυτό γιατί η Νατάσσα Μποφίλιου παρά τις τιμές σταρ που απολαμβάνει από το κοινό και τους κριτικούς, παραμένει στον πυρήνα της μια συνειδητοποιημένη αντιστάρ. Αυτό, τουλάχιστον, καταλαβαίνει κανείς από τη στάση της και κυρίως από τις δημόσιες δηλώσεις της περί πίστης και αφοσίωσης στον τροτσκισμό. Σε κάθε περίπτωση το βουνό, το καρυοφύλλι και η επανάσταση κατά του καπιταλιστικού συστήματος θα πρέπει να περιμένουν, αφού η δημοφιλής ερμηνεύτρια ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα. Πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε και η αναγγελία του γάμου της σε καθημερινή εφημερίδα, πληροφορώντας το πανελλήνιο ότι τελικά η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Χαϊδάρι. Η τοποθεσία του γάμου της Νατάσσας Μποφίλιου έγινε για μερικές εβδομάδες ιερό δισκοπότηρο για τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εμφανίζονταν πεπεισμένοι ότι το ευτυχές γεγονός θα λάμβανε χώρα στη Φολέγανδρο. Τελικά, ίσως ο κύκλος της Μποφίλιου διέρρευσε την εσφαλμένη πληροφορία, προκειμένου να θολώσει τα νερά. Το location, πάντως, δεν θα στερήσει το παραμικρό από τη χαρά και την ευτυχία μιας τέτοιας ημέρας. Στις 15 Σεπτεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου και ο επί χρόνια αγαπημένος της ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Κορτσέλης θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ίσως εκείνη τη μέρα τους ταλαιπωρήσει κάποιο πονάκι στο αριστερό μέρος του στέρνου τους, αφού σύμφωνα με τη θεωρία του μποφιλισμού «η καρδιά πονάει, όταν ψηλώνει».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS