CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Οι λαμπερές εμφανίσεις τής βασίλισσας των live

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Οι λαμπερές εμφανίσεις τής βασίλισσας των live

Το ενδιαφέρον μας στρέφεται και πάλι στην αγαπημένη οικοδέσποινα των «Star Κύπρος» και «DanSing For You 5», η οποία πετυχαίνει να μαγνητίζει τα βλέμματα των τηλεθεατών σε κάθε live.

Του Νικόλα Χριστοφή

Κάθε φορά στα live του Mega-λου καναλιού,  περιμένουμε να δούμε αν οι διαγωνιζόμενοι θα τα πάνε καλά στο τραγούδι ή το χορό, αλλά μια από τις πιο ανυπόμονες στιγμές του κάθε σόου είναι και το τι θα φορέσει η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

christiana1

aristotelous2Πάνω: Με mini φόρεμα από παγιέτες, τις οποίες λατρεύει! Συμπληρώνει το look της με ασημένιο ψηλό πέδιλο αναδεικνύοντας έτσι τα ωραία της πόδια. Kάτω: Με λευκό φόρεμα του σχεδιαστή Gregory Morfi.

 

Με το «Καλησπέρα σας», τα φώτα πέφτουν πάνω στην όμορφη παρουσιάστρια. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, κάτι που αντιλαμβάνεται κανείς αν παρακολουθεί το Instagram, το Facebook καθώς και το τι ανεβάζουν τα sites εκείνη την ώρα, αφού αμέσως καλύπτουν το θέμα, δίνοντας στοιχεία για τις στυλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας.

aristotelous3Ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα RATT by Rita Attala κεντημένο στο χέρι. Το look συμπληρώνει ένα ζευγάρι nude γόβες ενώ σωστά αποφεύχθηκε η προσθήκη άλλων αξεσουάρ.

aristoelous4Φόρεμα από παγιέτες σε χρυσές και καφέ αποχρώσεις Gregory Morfi. Το μακιγιάζ απλό, δίνει έμφαση στα μάτια και το look συμπληρώνει το αγαπημένο παστέλ ροζ κραγιόν της παρουσιάστριας.

Το τι θα φορέσει, το πώς θα κάνει τα μαλλιά της, το πώς θα είναι το μακιγιάζ της και το ποιο αξεσουάρ θα βάλει, είναι σημαντικά για αρκετές τηλεθε   άτριες, αφού πολλές απ’ αυτές την θεωρούν ως την πιο όμορφη και ξεχωριστή παρουσία που έχει περάσει από την κυπριακή τηλεόραση. Ωστόσο, το θέμα δεν σταματά εδώ, αφού και πολλοί Κύπριοι σχεδιαστές ενδιαφέρονται για το τι θα βάλει η Χριστιάνα, την ντύνουν, ενώ όπως μαθαίνουμε, τις περισσότερες φορές τα φορέματά της, ράβονται ή λανσάρονται πρώτα και για την ίδια.

H Χριστιάνα δουλεύει πάντα με την ομάδα της και τις αποφάσεις τις παίρνουν όλοι μαζί! Τα μαλλιά της επιμελείται συγκεκριμένα ο Γιάννης Ηροδότου των κομμωτηρίων Mohawk και το μακιγιάζ της η Ilona Garamvolgyi.

aristotelous5 Εντυπωσιακή η εμφάνισή της με φόρεμα του σχεδιαστή Gregory Morfi! Έντονα χείλη αυτή τη φορά και ένα εντυπωσιακό χτένισμα διά χειρός Γιάννη Ηροδότου.

 

aristotelous8Μια πολύ σέξι εμφάνιση με δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi σε άλλο ένα live του «Star Κύπρος». Το όμορφο μακιγιάζ της Χριστιάνας επιμελήθηκε η Ilona Garamvolgyi.

 

Ο Gregori Μorfi για τη Χριστιάνα

«Η Χριστιάνα  είναι μια πολύ λαμπερή παρουσία και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Κάθε φορά που πρέπει να βάλει μια δημιουργία μου, είμαι πολύ χαρούμενος, αφού άλλωστε η ίδια αποτελεί για μένα πηγή έμπνευσης. Η συνεργασία μας στα live τόσο του “Star Κύπρος” όσο και του “DanSing For You 5”, κινείται κάθε φορά σε πολύ φιλικά επίπεδα και το καλό αποτέλεσμα οφείλεται στη χημεία που έχουμε. Έχει κατά τη γνώμη μου τις πιο σωστές αναλογίες και τη θεωρώ μούσα μου! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις εμφανίσεις της, διότι κάθε φορά μεταμορφώνεται και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και ξεχωριστό».

 

aristotelous10Στη συγκεκριμένη εμφάνιση δένει όμορφα με το λευκό φόρεμα και το απλό ίσιο μαλλί, κάνοντάς την και πάλι να ξεχωρίζει.

 

aristotelous9Για το φόρεμα αυτό γράφτηκαν πολλές θετικές κριτικές, μιας και εκείνη τη βραδιά στο live του «Star Κύπρος» η Χριστιάνα άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων, με ένα κομψό φόρεμα RATT από τη συλλογή της Ρίτας Αττάλα για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/16.

 

Η Ρίτα Αττάλα για τη Χριστιάνα

Όπως μαθαίνουμε το φόρεμα που έβαλε η Χριστιάνα, στο 2ο Live του “DanSing For You 5”, ήταν ειδική παραγγελία RATT by Rita Attala κεντημένο στο χέρι. Γενικότερα όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια επιλέγει να βάλει Ratt. Σε προηγούμενα live του “Star Κύπρος” προτίμησε πάλι δημιουργίες της σχεδιάστριας, όπως το εντυπωσιακό μπλε maxi φόρεμα από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας ’15-’16. Η ίδια η δημιουργός μιλώντας στο Hello! ανέφερε ότι: «Η Χριστιάνα είναι πολύ εντυπωσιακή, αναδεικνύει τη γυναίκα της RATT και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!».

 

aristotelous6Top κεντημένο και φούστα με διαφάνεια, Gregory Morfi σε μπεζ χρώμα. Μαλλιά μαζεμένα επάνω με αφέλειες που την κολακεύουν.

«Έχει κατά τη γνώμη μου τις πιο σωστές αναλογίες και τη θεωρώ μούσα μου!», λέει ο ταλαντούχος σχεδιαστής Gregory Morfi που ντύνει πολύ συχνά την Χριστιάνα.

 

 

Η Ramona Filip για τη Χριστιάνα

Το φόρεμα που φόρεσε η Χριστιάνα την περασμένη Κυριακή στο 4ο live ήταν δημιουργία της Ramona Filip από τη συλλογή της για την Άνοιξη του 2016, σε royal blue και ύφασμα ζέρσεϊ. Η σχεδιάστρια μιλώντας στο Hello! ανέφερε ότι: «Το χρώμα της πήγαινε πολύ. Το φόρεμα το φόρεσε, δεν την φόρεσε!».

 

Κεντρική φωτογραφία: Blue royal φόρεμα Ramon Filip, συνδιασμένο με σκουλαρίκια από τα κοσμηματοπωλεία Nikos Ioannou Jewellers.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS