CELEBRITIESSHOWBIZΧριστιάνα Αριστοτέλους: Θέλω να γεννήσω τη μέρα των γενεθλίων μου (βίντεο &...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Θέλω να γεννήσω τη μέρα των γενεθλίων μου (βίντεο & εικόνες)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, πριν κλείσει ένα μήνα στο αέρα της εκπομπής της,  αποχαιρέτησε το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου, το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών, να γεννήσει.

Η παρουσιάστρια, με εμφανή τα δάκρυα στα μάτια και την συγκίνηση στο πρόσωπό της, αποχαιρέτησε το κοινό της και υποσχέθηκε ότι θα έχει συχνή επικοινωνία μαζί τους το διάστημα που θα λείπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η τελευταία μέρα της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον αέρα – Τι δήλωσε;

Αφού ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τους τηλεθεατές για την αγάπη και την στήριξή τους όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, δεσμεύτηκε ότι θα τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στη ζωή της, παρόλο το άγχος και την αγωνία που βιώνει αυτές τις τελευταίες ώρες πριν γεννήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επίσκεψη της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην κλινική, λίγο πριν γεννήσει 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της έχοντας στο χέρι και τη βαλίτσα που έχει μέσα όλα τα απαραίτητα για το μωρό και την ίδια που θα πάρει μαζί της στο μαιευτήριο.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναμένει με πολλή ανυπομονησία να πάρει στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κορούλα της, καθώς πάντα δήλωνε ότι ένας από τους βασικότερους σκοπούς της ζωής της είναι να γίνει μητέρα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του Like.com.cy, κρυφή επιθυμίας της είναι να γεννήσει την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων και της ίδιας, ώστε να γιορτάζουν μαζί με την κόρη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι ανακοίνωσε η Χρ. Αριστοτέλους την αντικατάστασή της από τον Λούη Πατσαλίδη

Να αναφέρουμε ότι εκτός εκπομπή για το επόμενο διάστημα θα βρεθεί και η συνεργάτιδα της , Βαρβάρα Ζαχαρίου, η οποία παντρεύεται το ερχόμενο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου.

Η  παρουσιάστρια αποχαιρέτησε  με τα πιο γλυκιά λόγια τους τηλεθεατές της και πήρε την Βαρβαρα και το “έσκασαν”. Εμείς να ευχηθούμε στην Χριστιάνα με ένα πόνο και στη Βαρβάρα βίον ανθόσπαρτον.

Η ομάδα του «Αγάπη Χριστιάνα» συνεχίζει κανονικά  σήμερα στις 15.00 με τον Λούη Πατσαλίδη και στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει η Χριστιάνα Αρτεμίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS