ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΧριστίνα Κυριάκου: H αναρτησή της μετά την αποχώρηση από το «The Voice»

Χριστίνα Κυριάκου: H αναρτησή της μετά την αποχώρηση από το «The Voice»

Το πέμπτο battle ολοκληρώθηκε την Τρίτη το βράδυ με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερο ευατό τους για να περάσουν στην επόμενη φάση.

H Χριστίνα Κυριάκου, η οποία ερμήνευσε το «Ανθρωπάκος», δεν κατάφερε να κερδίσει τη θέση στα knock out και έτσι αποχαιρέτησε από νωρίς το όνειρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πάνος Μουζουράκης εγκαταλείπει το Voice (εικόνες)

Η ηθοποιός, η οποία απόλαυσε την εμπειρία όσο παρέμεινε στο talent show έγραψε ένα μήνυμα για την αποχώρησή της και το μοιράστηκε με τους διαδικυακούς φίλους της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιμέτωπες οι δυο Κύπριες στη σκηνή του Voice – Ποια πέρασε στην επόμενη φάση;

«Part2.”ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΙΑ”..(Μεγάλη υπόθεση) .Ζήστε στιγμές που ΘΕΛΕΤΕ και γεμίστε εμπειρίες! Όλα για καλό!», έγραψε η Χριστίνα Κυριάκου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

Part2."ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΙΑ"..(Μεγάλη υπόθεση) .Ζήστε στιγμές που ΘΕΛΕΤΕ και γεμίστε εμπειρίες! Όλα για καλό! Ευχαριστώ : @sakisrouvas @panosmouzourakis @helenapaparizouofficial @maraveyas @deshpi @ykapoutzidis @lauranarjes @_kopeli_ @its_rania @marthasiahou @tonykontaxakis @vasilikirorri @stamoulimarianthi @skaitv.official @sigmatvcy Και πάαααρα πολλούς άλλου Behind Scense! @thevoiceofgreece #thevoicegr #teamsakis✌ #yolo #skaitv #sigma #musicshow #music #singing🎤 #performer #battle #bepositivealways #staytuned #newthingsarecoming

A post shared by Christina Kyriakou🎙 (@christinakyriakou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS