CELEBRITIESSHOWBIZDanSing for You 5: Το τραγούδι της Χριστιάνας Αριστοτέλους και η κίνηση...

DanSing for You 5: Το τραγούδι της Χριστιάνας Αριστοτέλους και η κίνηση αγάπης επί σκηνής

Με πολλές εκπλήξεις και τις καθιερωμένες αποχωρήσεις ολοκληρώθηκε το χθεσινοβραδινό live του DanSing For You 5.

Εκτός από τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν, η Κατερίνα Γκαγκάκη προκάλεσε τη Χριστιάνα Αριστοτέλους να δείξει τι μπορεί να κάνει στο τραγούδι ή το χορό και το αποτέλεσμα ήταν η παρουσιάστρια να τραγουδήσει το «Εγώ δεν πάω μέγαρο» για να αποδείξει, όπως είπε, στην κριτή πόσο παράφωνη είναι.

aristotelouschri

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε από κοντά το χθεσινό live ήταν και ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, συνοδευόμενος από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Ο ηθοποιός που  κέρδισε το DanSing for You 3 μαζί με τη Σαλίνα, τραγούδησε το  «Δεν είμαι άλλος» του Χρήστου Θηβαίου και το αφιέρωσε σε όλους τους ερωτευμένους.

elisavet

Από τις εκπλήξεις της βραδιάς και η κίνηση αγάπης από τον σύντροφο της Έλενας Παναγή, που μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον παρτενέρ της στο τραγούδι Δημήτρη Παπαδάκη, ανέβηκε στη σκηνή για να της προσφέρει ανθοδέσμη, με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

dansing

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των ζευγαριών που δεν θα συνεχίσουν στα επόμενα live. Eκτός σόου έμειναν ο Δημήτρης Παπαδάκης με την παρτενέρ του Έλενα Παναγή και η Νίκη Καραγιώργη μαζί με τον Αντώνη Αντωνίου από την κατηγορία του χορού.

Φεύγοντας, η Νίκη αφιέρωσε τη συμμετοχή της στον βαφτιστικό της ο οποίος, όπως είπε, την βλέπει από τον ουρανό.

dansing1

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS