CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε πώς επέλεξαν να υποδεχτούν το 2019 Κύπριοι celebrities και οι ευχές...

Δείτε πώς επέλεξαν να υποδεχτούν το 2019 Κύπριοι celebrities και οι ευχές για τη νέα χρονιά (εικόνες)

Το 2018 είναι πια παρελθόν, και όπως είθισται, όλοι κάνουμε τον απολογισμό μας για την χρονιά που πέρασε και κρατάμε τις στιγμές που στιγμάτισαν τη ζωή μας. Ταυτόχρονα, έρχονται και οι ευχές για τη νέα χρονιά.

Το like.com.cy παρουσιάζει τις αναρτήσεις των celebrities για το 2019, και βλέπουμε πώς επέλεξε ο καθένας να αποχαιρετήσει το 2018.

View this post on Instagram

Page 365 of 365 ✨HAPPY NEW YEAR ✨ #nye #happynewyear

A post shared by Thelxia-Valeria Frangoudes (@thelxia_valeria_frangoudes) on

Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη:

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα και ήρθε η ώρα να κάνω και εγώ τον απολογισμό για το τι πρεπει να κρατήσω και τι πρέπει να αφήσω πίσω…. Ξεκίνησα λοιπόν να γράφω για τα άσχημα για τα ωραία (γιατί υπήρχαν κι άσχημα άσχετα αν εσύ δεν το είδες γιατί επιλέγω να μοιράζομαι μαζί σας μόνο τα καλά) Αλλά δεν θα το κάνω ….ξέρεις γιατί; γιατί ο παρονομαστής είναι ο ίδιος….Το 2018 με βρήκε γεμάτη όνειρα και ενέργεια για ζωή και είμαι ευγνώμων που άλλος ένας χρόνος (το 2019) με βρίσκει έτσι…. Τίποτα κακό δε με εμπόδισε από το να ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ και αυτό εχει σημασία…. το 2018 έφερε μαζί του πολλές αλλαγές… ενα δακτυλίδι ακόμα στο χέρι μου για παράδειγμα ? (τις ζήσατε σχεδόν όλες μαζί μου μέσω του igram) και είμαι ευγνώμων για την αγάπη και το ενδιαφέρον που παντα δείχνετε…. το 2018 δημιουργήσαμε το πρώτο μας beauty bar που ήταν ένα όνειρο ζωής …. ??Ήταν όμως και μια χρονιά που με δίδαξε πολλά…. Δεν θα σας κουράσω άλλο θα σου πω μόνο αυτό που κρατάω…. οι ανθρωποι που εχεις διπλα σου… αυτος ειναι ο Θησαυρός σου ….καμιά δόξα ….κανένα χρήμα…. Οι άνθρωποι που αξίζει να είναι δίπλα σου… θα τους καταλάβεις ευκολα… ειναι αυτοί που θα είναι και στα καλά και στα άσχημα… Που καταλαβαίνουν τον τρόπο ζωής σου που πάντα βρίσκουν χρόνο για σένα ενώ ξέρουν πως μπορεί να μη βρεις χρόνο για αυτούς…. Που χαίρονται με την επιτυχία σου ….που λυπούνται με τον πόνο σου….που ενώ κάποιες φορές καταλάθος τους διώχνεις, αυτοί μένουν με πείσμα… χωρίς ζήλια χωρις συμφέρον…η μεγαλύτερη ευλογία ειναι πως εχω αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μου…. χρόνια τώρα και για χρόνια ακόμα…. Εύχομαι να είστε κι εσείς τόσο τυχεροί ?? ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ #dreamOn #2019 #iamreadyforyou

 

View this post on Instagram

Χρόνια Πολλά σε όλο το κόσμο! Χρόνια καλά όμορφα, ευλογημένα, γεμάτα αγάπη! Θα ευχηθώ σε όλους σας μόνο υγεία! Δεν θα ζητήσω από το 2019 τίποτα περισσότερο από υγεία και να γεμίσει ο κόσμος όμορφες καθαρές ψυχές χωρίς ζήλεια, κακία και άσχημα αισθήματα! #newyear#2019#festive#vibes#mood#suit#swag#guy#guys#bearded#fashionstyle#fashionblogger#fashionblog#fashion#mensfashionpost#mensfashion#menstyle#style#outfit#ootdmen#ootd#andreaszannetides#designer#details#rings#photooftheday#instagood#instaphoto

A post shared by Andreas Zannetides (@andreaszannetides) on

Αντρέας Ζαννετίδης:

Χρόνια Πολλά σε όλο το κόσμο! Χρόνια καλά όμορφα, ευλογημένα, γεμάτα αγάπη! Θα ευχηθώ σε όλους σας μόνο υγεία! Δεν θα ζητήσω από το 2019 τίποτα περισσότερο από υγεία και να γεμίσει ο κόσμος όμορφες καθαρές ψυχές χωρίς ζήλεια, κακία και άσχημα αισθήματα!

Χοβίκ

Νικόλας Ιωαννίδης

Μύριαμ Γεροκώστα

Mέλανη Στέλιου

Νικόλας- Γιώτα Παπαδοπούλου

Kατερίνα Αγαπητού:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS