CELEBRITIESSHOWBIZΔείτε τον Λούη Πατσαλίδη να «ρίχνει» τρίποντα! (βίντεο)

Δείτε τον Λούη Πατσαλίδη να «ρίχνει» τρίποντα! (βίντεο)

Με επιτυχία πραγματοποίηθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το 7ο ΟΠΑΠ All Star Game στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Στα πλαίσια του 7ο ΟΠΑΠ All Star Game, πραγματοποιήθηκε το όνειρο και η ευχή ενός παιδιού, σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ένα όνειρο, μία ευχή». Πιο συγκεκριμένα του μικρού Κυριάκου, ο οποίος συγκίνησε το κοινό τραγουδώντας το «Ταξίδι στην βροχή».

Σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκέδασουν παίζοντας μπάσκετ, γνωρίζοντας τον Άη Βασίλη αλλά και παρακολουθώντας εντυπωσιακά ακροβατικά αθλητών.

Ο Λούης Πατσαλίδης συμμετείχε στη φιλανθρωπική εκδήλωση δίνοντας το δικό του στίγμα, αφού έπαιξε μπάσκετ και έριξε τα δικά του τρίποντα.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος stand up comedian έβαλε τα δυνατά του για να πετύχει όσες περισσότερες εύστοχες βολές, ωστόσο περιορίστηκε στις έξι από τις 25.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

View this post on Instagram

#basketball #style #3pointshot #opapallstargame17

A post shared by Louis Patsalides (@louispatsalides) on

View this post on Instagram

Getting ready #opapallstargame17

A post shared by Louis Patsalides (@louispatsalides) on

 

Tο ακροβατικό καλαθοσφαιρικό συγκρότημα Crazy Dunkers έκλεψε τις εντυπώσεις καταρρίπτοντας το ρεκόρ Γκίνες με άλμα από τα 6.20 μέτρα, με μπροστινή στροφή. Το άλμα πραγματοποίησε ο Καμίλ Ταρίτ, μέλος των Crazy Dunkers.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS