CELEBRITIESSHOWBIZΔεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχει χάσει η Khloe Kardashian, μετά τη γέννηση...

Δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχει χάσει η Khloe Kardashian, μετά τη γέννηση της True

Μόλις τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Khloe Kardashian έγινε μανούλα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την True.

Παρά τα όσα έγιναν με τον Tristan Thompson, εκείνη τον συγχώρησε και σκοπεύει να φτιάξει ολοκληρωτικά τη ζωή της μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Khloe Kardashian αρραβωνιάζεται με τον Tristan Thompson! Έχει όμως έναν σημαντικό όρο

Ας αφήσουμε όμως αυτά για λίγο πίσω μας και ας εστιάσουμε στην εμφάνιση της Khloe και στα κιλά που έχασε από τότε που έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Σου θυμίζουμε πως έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε (και κάτι ημέρες) και σύμφωνα με την ίδια την 34χρονη, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει 15 ολόκληρα κιλά.

Ναι καλά διάβασες, η reality star μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αυτό οφείλεται κατά τα λεγόμενα της σε σωστή διατροφή και στον θηλασμό της κόρης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Tristan Τhompson συνελήφθη να κάνει κάτι που δεν θα αρέσει στην Khloe Kardashian!

Η Khloe μάλιστα δήλωσε σοκαρισμένη μόλις είδε το νέο νούμερο στη ζυγαριά της. Είναι εμφανές πάντως και από τις τελευταίες της φωτογραφίες στο account της στο Instagram, πως έχει χάσει αρκετά κιλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS