CELEBRITIESSHOWBIZΔεν κ@τ@λ@β@ίνω την έκρηξή σ@ς - Οι 12 πιο μισητοί παίκτες που...

Δεν κ@τ@λ@β@ίνω την έκρηξή σ@ς – Οι 12 πιο μισητοί παίκτες που έχουμε δει σε ελληνικά reality shows

Επειδή η τηλεόραση έχει την πλάκα της κι όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτή έχουν τα τερτίπια τους, εντοπίσαμε τους 12 πιο μισητούς παίκτες που έχουμε δει σε ελληνικά reality shows με εμπνευστές μας την Άλκηστη Αλεξάκη και τον Χαράλαμπο Κοτσώνη από το «Mastechef 3».

 

ΜΑΙΡΗ ΓΕΩΡΤΣΗ-BAR (2002)
«Μαίρη με τη στρατηγική σου, τα 50 (εκατομμύρια δραχμές) είναι δικά σου, ΣΤΑΝΤΑΡ», της τραγουδούσαν ειρωνικά ο Λορέντζο και ο Γιώργος. Η Μαίρη ήταν «το κορίτσι με το χαρτάκι», μια πανέξυπνη (και πανέμορφη, μεταξύ μας) συνομωσιολόγος, που με το γλυκό της χαμόγελο και τη «μαμαδίστικη» συμπεριφορά της (ήξερε από ρύζι μπασμάτι), είχε στείλει περίπου τη μισή ομάδα του Bar, ως προτεινόμενη για αποχώρηση.

 

ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ-THE WALL
Οι περισσότεροι θα την θυμάστε για όσα έκανε μετά το παιχνίδι! Ο έρωτάς της με τον Φρανκ και το κλάμα που έριχνε στα διάφορα πάνελ της εποχής, είναι αξέχαστα! Μέσα στο παιχνίδι είχε δείξει πως το… έχει με το κλάμα! Μας κούραζε επί καθημερινής βάσεως με κλάματα, υστερίες, κυνηγητά με τον Κλεάνθη (σ.σ. τον σωσία του Ωνάση) είτε βρισκόταν στη μια πλευρά του τοίχου (στη χλιδή), είτε στην άλλη (στην πείνα)!

 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΓΟΡΟΥ – SURVIVOR 2018
Ο μόνος παίκτης που έχει καταφέρει να έχει κόσμο που τον αντιπαθεί από το περσινό «Survivor». Ο Νικόλας από τα πρώτα επεισόδια έγινε viral, λόγω του τατουάζ στον λαιμό. Αυτή η φράουλα τον έχει στιγματίσει ως… φραουλίτσα! Σαν παίκτης τώρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη, ενώ και η φωνή του έχει το κάτι αντιπαθητικό.

ΑΣΠΑ ΤΣΙΝΑ-FAME STORY
«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» και «Τι της έχω κάνει μωρέ της μ@@@@σμένης;» είναι οι ατάκες που έρχονται στον καθένα στο μυαλό όταν ακούν το όνομα Άσπα Τσίνα! Η πλέον αντιπαθητική παίκτρια που πέρασε ποτέ από το Fame Story! Μέχρι και στην οικειοθελή αποχώρησή της σου άφηνε μια αντιπάθεια με το ύφος της.

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-MISSION
Τον θυμόμαστε όλοι για τους καβγάδες του στο παιχνίδι, που ήταν πολλοί κι έντονοι… Κανείς δεν τον συμπάθησε ποτέ. Όμως, το πιο σοκαριστικό που ουσιαστικά σε κάνει να λες πως δεν έπεσες έξω, είναι το γεγονός πως καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης για διπλό φονικό στην Κρήτη.

 

EΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ-SURVIVOR 1
Ο μόνος τελικός παιχνιδιού που αν ρώταγες τους άλλους παίκτες ποιος θες να κερδίσει (με εξαίρεση την Ορθούλα) θα σου απάνταγαν με μια φωνή «κανένας», ήταν το Survivor 1! Τότε, δεν ψήφιζε ο κόσμος τον νικητή, αλλά οι 8 τελευταίοι παίκτες που είχαν μείνει στο παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στην τελική δυάδα. Η Ευαγγελία κέρδισε τον Νίκο, ο οποίος ήταν παντελώς αντιπαθής στους συμπαίκτες του. Όμως και η πανέμορφη ξανθιά νικήτρια του παιχνιδιού, είχε δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες στον κόσμο με τη στάση της στο παιχνίδι και την κλίκα της με την Ορθούλα.

 

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ- SURVIVOR 2017
Η κόντρα του με τον Ντάνο, η συμπεριφορά του σε κάποια παιχνίδια και εν γένει η παρουσία του στην καλύβα, τον έκανε άκρως αντιπαθητικό σε όλο τον κόσμο. Το… bullying στην Ειρήνη ήταν και αυτό που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, αλλά ο κόσμος δεν του χαρίστηκε στιγμή!

 

ΠΑΝΟΣ ΑΡΓΙΑΝΙΔΗΣ-SURVIVOR 2017
Τραυματίστηκε σε όλα τα παιχνίδια, είχε να πει για όλους μια… κακή κουβέντα, είχε άποψη για όλα, τον ενοχλούσαν όλα, αλλά τελικά διατυμπάνιζε πως δεν μίλαγε ποτέ! Αποκορύφωμα ήταν η φιλία του με τον Τσανγκ. Εκεί όλα τέλειωσαν, ήταν από τους πλέον αντιπαθητικούς παίκτες του «Survivor».

 

ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΣΑΝΓΚ-SURVIVOR 2017
Το… μίσος για την Ελισάβετ δεν μπορεί να το ξεχάσει κανείς. Μέχρι και την Ειρήνη πρόλαβε να ψηφίσει σε μία από τις πολλές ατομικές ασυλίες που κέρδισε πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ήταν ο πιο πιστός φίλος του μάνατζερ ράγκμπι κι αυτό τον έκανε ακόμα πιο αντιπαθητικό.

 

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- MASTERCHEF2
Κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να τους περάσει όλους! Ο Τζώρτζης, μπορεί να μην κέρδισε το «Master Chef», αλλά κατάφερε να γίνει ό,τι πιο αντιπαθητικό έχουμε δει ποτέ σε ριάλιτι! Ο τρόπος με τον οποίο πήγαινε από το ένα στρατόπεδο στο άλλο, η κωλοτούμπες του με τη Γωγώ, η κακία που έβγαζε για συμπαίκτες που δεν ήθελε να μείνουν, ο ύπουλος τρόπος που… έτρωγε τους συμπαίκτες του και αυτό το ψώνιο που έκρυβε μέσα του. Όλα αυτά τον έκαναν τον πλέον αντιπαθητικό παίκτη. Η αποχώρησή του έκανε το twitter να ξεσαλώσει και με το δίκιο του.

 

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΑΛΕΞΑΚΗ- MASTERCHEF3
«Ο Γιώργος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου», ήταν ίσως το μεγαλύτερο παραλήρημα της Άλκηστης για τον Αλέξανδρο. Μέχρι τη στιγμή που τον είδε να αποχωρεί από το παιχνίδι, τον στόλιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έγινε δημοφιλής για τον δυναμικό χαρακτήρα της και τον τσαμπουκά που πουλάει στους κριτές και στους συμπαίκτες της. Αγαπητή σε λίγους, αντιπαθής σε πάρα πολλούς. Μέχρι που έκανε την… «εμφάνισή» του ο Κύπριος παίχτης Χαράλαμπος Κοτσώνης κι έκλεψε την παράσταση.

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ- MASTERCHEF3
Στην περίπτωσή του φταίει και η παραγωγή που καμιά φορά κάνει την τρίχα τριχιά. Είναι από τους παίχτες που ενώ ξεκίνησε με όλες τις καλές προϋποθέσεις να γίνει το αγαπητό παιδί των τηλεθεατών και κολλητός όλων των παιδιών στο σπίτι, ο μονόλογός του στο επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας ήταν η πέτρα που ράγισε το γυαλί. Κι ό,τι αφορά τη σχέση του με τον Παντελή, κανένα κουλί -πλέον- δεν τη… στοκάρει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS