CELEBRITIESSHOWBIZΔεν πάει ο νους σου πότε γνώρισαν το παιδί της Meghan Markle...

Δεν πάει ο νους σου πότε γνώρισαν το παιδί της Meghan Markle ο George και η Charlotte

Ο Archie Harrison Mountbatten Windsor ήρθε στον κόσμο στις 6 Μαΐου 2019. Δύο μέρες αργότερα, ο Harry και η Meghan μας σύστησαν τον γιο τους, ενώ την ίδια εκείνη ημέρα, μερικές ώρες αργότερα μάθαμε και το όνομά του. Υπάρχει λοιπόν μία φήμη που αναφέρει, πως ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο 15 μηνών πρίγκιπας Louis δεν γνώρισαν αμέσως το ξαδερφάκι τους.

Αυτό σημαίνει πως όταν η Kate και ο William επισκέφθηκαν το άλλο royal ζεύγος στο Frogmore μετά τη γέννηση, είχαν πάει χωρίς τα τρία τους παιδιά. Πότε όμως έγινε η πρώτη συνάντηση μεταξύ τους; Η απάντηση θα σε εκπλήξει πραγματικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη συνάντηση των παιδιών της Kate με τον μικρό Archie Harrison, έγινε μόλις δυο μήνες μετά την γέννησή του, και θα σου πούμε και πότε ακριβώς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα George-Charlotte και Louis γνώρισαν τον Archie πριν από μερικές εβδομάδες, στις 10 Ιουλίου όταν και βρέθηκαν και οι δύο οικογένειες μαζί σε εκείνον τον αγώνα πόλο.

«Αυτός ο αγώνας πόλο είχε αρκετό ενδιαφέρον γιατί ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά της Kate και του William συνάντησαν το ξαδερφάκι τους. Δεν τον είχαν δει πιο πριν οπότε αυτή η συνάντηση ήταν υπέροχη», είπε στο Yahoo UK The Royal Box, η royal ανταποκρίτρια, Emily Andrews.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS