CELEBRITIESSHOWBIZΔημήτρης Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του! Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του (vid)

Δημήτρης Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του! Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του (vid)

Για δέκατη μέρα στην εντατική παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της 28ης Μαρτίου, στις πρόβες του J2US όπου συμμετέχει φέτος.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του που τον παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς ο χρόνος που έχει περάσει και η καρδιά του συνεχίζει να λειτουργεί, είναι ενθαρρυντικό στοιχείο για την ευτυχή έκβαση των πραγμάτων.

Σύμφωνα με τα νεότερα για την υγεία του, όπως ακούστηκαν χθες στην εκπομπή Επί τόπου, η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα κρίνεται σταθερή, παρ’ όλο που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο. Όμως, οι θεράποντες γιατροί του σκοπεύουν να επιχειρήσουν νέα αποσωλήνωσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας στις 28 Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στα πλατό των προβών για το J2US ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ευτυχώς οι συνεργάτες του αντέδρασαν εγκαίρως προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Έφτασε με το ασθενοφόρο στο Γεώργιος Γεννηματάς όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται, με τη σύζυγό του, Κατερίνα να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και να αγωνιά για την έκβαση των πραγμάτων.


ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS