CELEBRITIESSHOWBIZΈχει μείνει μισή! Δες πόσο έχει αδυνατίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (εικόνες)

Έχει μείνει μισή! Δες πόσο έχει αδυνατίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (εικόνες)

Ευριδίκη Βαλαβάνη, η δημοσιογράφος που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor. Και κάπου εκεί γεννήθηκε η φιλία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έπειτα ο έρωτάς τους.

Αυτός ο δεσμός ήταν για να γίνει και οι δύο τους πλέον είναι αχώριστοι. Ακόμη και κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.  Αυτή τη φορά θα αφήσουμε τα ερωτικά της στην άκρη και θα ασχοληθούμε λίγο με το κορμί της.

Η Ευρυδίκη αδυνάτισε πολύ μετά τις πολύωρες πρόβες της για το DWTS  και είναι πλέον εμφανές. Ο χορός και η εντατική γυμναστική συνέβαλαν για να γραμμώσει το κορμί της, αλλά και να χάσει αρκετά κιλά.

 

 

View this post on Instagram

Μία δύσκολη εβδομάδα από πολλές απόψεις.. Διπλές χορογραφίες, πολλά βήματα και πολύωρες πρόβες! Θα σταθώ στην δική σου αποχώρηση @annie_pantazi, που για ‘μένα προσωπικά ήταν άδικη! Από την άλλη όμως, θα κρατήσω το καλό της υπόθεσης… ήμουν τυχερή που αυτή η εβδομάδα κύλησε μαζί σου και κύλησε όμορφα με πολύ γέλιο! Για ‘σένα @dlpavlos τι να πω πια; Είσαι ΜΟ ΝΑ ΔΙ ΚΟΣ! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που για ακόμα μία φορά με στηρίξατε και με στείλατε στο επόμενο Live του @dwts_ant1! Υ.Γ. @richszilagyi, @anthemmoss & @jenny_nikolentzou είστε υπέροχοι! #του-τρι-φορ-εν-ουαν team! 😂

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) on

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS