CELEBRITIESSHOWBIZΈγκυος για 2η φορά η Χριστιάνα Αριστοτέλους - Αυτό είναι το φύλο...

Έγκυος για 2η φορά η Χριστιάνα Αριστοτέλους – Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της.

Γιώργος Εφραίμ και Χριστιάνα Αριστοτέλους έγιναν γονείς για πρώτη φορά ακριβώς πριν έναν χρόνο φέρνοντας στον κόσμο ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, τη Μελίνα. Έχοντας ως επιθυμία τους να μεγαλώσει  κι άλλο η οικογένειά τους, τώρα περιμένουν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, που θα έρθει να συμπληρώσει το παζλ της οικογενειακής τους ευτυχίας.

Τη χαρμόσυνη είδηση έκανε η ίδια η παρουσιάστρια γνωστή με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, όπου σπάει ένα μπαλόνι και σκορπίζονται στον χώρο χιλιάδες γαλάζια χαρτάκια ενημερώνοντάς μας έτσι πως το δεύτερο παιδί της με τον Γιώργο Εφραίμ θα είναι αγοράκι.

«Και επειδή μοιραζόμαστε πολλά..μας έρχεται παρεούλα!!??????‍?‍?‍?εύχομαι τη χαρά μας να τη ζουν όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδάκια..», έγραψε στο post της η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Όπως ήταν επόμενο, τα likes και οι ευχές έπεσαν βροχή!

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS