CELEBRITIESSHOWBIZΈγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον;

Έγκυος για τρίτη φορά η Κέιτ Μίντλετον;

Σκανδαλοθηρικό περιοδικό δημοσιεύει ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για τρίτη φορά κι ετοιμάζεται να χαρίσει αδερφάκι στον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

«Έγκυος η πριγκίπισσα Κέιτ. Το μωρό Νο3 αναμένεται τον Σεπτέμβριο» τιτλοφορείται το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του περιοδικού Star, επισημαίνοντας πως τα Ανάκτορα επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα Κέιτ έχουν πριγκιπικά καλά νέα. Το ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν πρόσφατα σε ταξίδι για σκι, η Μίντλετον προετοίμαζε τη μεγάλη ανακοίνωση. Ευτυχισμένα νέα. Είναι έγκυος και πάλι» γράφει ο ρεπόρτερ επικαλούμενος πηγή των Ανακτόρων και προσθέτοντας: «Είναι τα πιο ευτυχή νέα. Άρχισε να φαίνεται η κοιλιά της και λάμπει. Και ο Ουίλιαμ είναι εκστασιασμένος».

«Μετά τις λανθασμένες προσδοκίες για εγκυμοσύνη πέρυσι, η 35χρονη Κέιτ και ο 34χρονος Ουίλιαμ πετάνε στα σύννεφα. Η υπέροχη μέλλουσα βασίλισσα φέρεται να είναι ήδη τριών μηνών οπότε αποφάσισαν να το ανακοινώσουν στους κοντινούς τους ανθρώπους» επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, αναφέρεται πως ο Ουίλιαμ πήγε το ταξίδι στην Ελβετία με τους φίλους του για να γιορτάσει τα καλά νέα. «Η Κέιτ ήθελε για εκείνον να διασκεδάσει προτού επικεντρωθεί στο μωρό».

Πάντως, και τον Οκτώβριο άλλο δημοσίευμα ανέφερε πως η Κέιτ ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος. Μάλιστα, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το Παλάτι διέψευσε την τωρινή είδηση καθώς η Κέιτ δεν μπορεί να είναι έγκυος εδώ και έναν χρόνο καθώς ο Τύπος τη θέλει έγκυο κάθε μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS