ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΕικόνες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους - Η εντυπωσιακή νύφη και...

Εικόνες από τον γάμο της Μάιλι Σάιρους – Η εντυπωσιακή νύφη και τα… σνίκερς του γαμπρού!

Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χεμσγουορθ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή την Τετάρτη. Η ποπ σταρ και ο ηθοποιός θέλησαν να κρατήσουν μέχρι και χθες τον γάμο τους επτασφράγιστο μυστικό.

Όμως, την Πέμπτη η Μάιλι Σάιρους ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της στο Instagram. Η νύφη προτίμησε ένα απλό νυφικό σε ίσια γραμμή, ενώ από την πλευρά του ο ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο κουστούμι και… σνίκερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος της τελευταίας στιγμής στο Χόλιγουντ! Παντρεύτηκε η Μάιλι Σάιρους Παραμονή Χριστουγέννων

https://www.instagram.com/p/Br3VA71h0Ov/

Η Σάιρους και ο Λίαμ Χέμσγουορθ γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2009 στα γυρίσματα του φιλμ The Last Song και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Χρειάστηκε τότε μάλιστα να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος ώστε να παραδεχθούν δημόσια την σχέση τους και να κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι στα Οσκαρ του 2010.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι επίσπευσε τον γάμο μετά την καταστροφή του σπιτιού τους στο Μαλιμπού από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Τα αρχικά σχέδια «ήθελαν» έναν ανοικτό γάμο, με πολλούς διάσημους καλεσμένους, κάτι το οποίο εν τέλει δεν έγινε καθώς η Μάιλι Σάιρους ο Λίαμ ήθελαν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό.

https://www.instagram.com/p/Br3Ul76hG3s/

https://www.instagram.com/p/Br3VI2CBJkJ/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS