CELEBRITIESSHOWBIZΕιρήνη Παπαδοπούλου: Η συγκλονιστική περιγραφή για το τροχαίο πριν μπει στο παιχνίδι

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η συγκλονιστική περιγραφή για το τροχαίο πριν μπει στο παιχνίδι

Μπορεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, ωστόσο πριν φύγει είχε δώσει μια συνέντευξη στην οποία έκανε αποκαλύψεις!

 

Η τραγουδίστρια τόνισε στο περιοδικό People πως όταν της έκαναν πρόταση για το παιχνίδι νόμιζε ότι τις έκαναν πλάκα, αλλά μετά δέχθηκε, διότι θέλει να δει μέχρι που φτάνουν τα όρια της.
Όσο για το τι περιελάμβανε το backpack της: «Ένα σετ εσωρούχων, δύο μαγιό, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα Τ-shirt, μια αθλητική φόρμα και ένα κολάν. Πρώτη φορά θα μου είναι τόσο εύκολο να φτιάξω ένα σάκο για να πάω ταξίδι».
Για το τροχαίο στη Βουλιαγμένης, είπε: «Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο και σχεδόν ντελαπάρισε, αφού γύρισε στο πλάι. Το συγκεκριμένο περιστατικό με φόβισε, καθώς μου θύμισε το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά μου υπενθύμισε πως ζούμε μόνο μια φορά»


Σχετικά με το ενδεχομενο να γίνει μητέρα η Ειρήνη Παπαδοπούου είπε: «Παλαιότερα η ιδέα της μητρότητας με τρόμαζε, διότι ένιωθα ανέτοιμη. Πλέον πηγαίνω με τα ‘θέλω’ μου και όχι με τα ‘πρέπει’. Μεγάλωσα με τα ‘πρέπει’. Τα τελευταία χρόνια ρωτάω και τον εαυτό μου για πράγματα που με αφορούν. Και η μητρότητα είναι κάτι που αυτή τη φορά το θέλω»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS