CELEBRITIESSHOWBIZΈλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους

Πρίν λίγες ημέρες υπήρξαν φήμες ότι η σχέση της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη έφτασε στο τέλος της.

Εδώ και καιρό το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποίησει κάποια κοινή εμφάνιση, ενώ οι φήμες φούντωσαν όταν ο μπασκετμπολίστας έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου από το Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης χώρισαν στο Instagram

Μάλιστα, πρόσφατα η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη και εκείνη δεν απάντησε τίποτα αλλάζοντας θέμα στον δημοσιογράφο της εκπομπής Αποκαλυπτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλλη Κοκκίνου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε αν έχει χωρίσει με τον Γιώργο Μπόγρη (βίντεο)

Το ρεπορτάζ του «Φτιάξε καφέ» επιβεβαιώνει το χωρισμό του ζευγαριού μετά από εφτά χρόνια σχέσης. Τα σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν όταν ο μπασκετμπολίστας αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν με την ομάδα του Μπιλμπάο στην Ισπανία.

Η Έλλη Κοκκίνου λόγω των επαγγελματικών υποχρώσεών της, αλλά και της φροντίδας του γιου της, Αλέξανδρου, δεν έβρισκε αρκετό χρόνο να ταξιδεύει κοντά στον αγαπημένο της.

Έτσι, η απόσταση απομάκρυνε το ζευγάρι με αποτέλεσμα να επέλθει το οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη, η οποία μίλησε με φίλο από το περιβάλλον του μπασκετμολίστα, ανέφερε τα εξής: «Το τέλος φαίνεται ότι είναι οριστικό… Μίλησα χτες με έναν καλό του φίλο και μου είπε ότι δεν είναι μαζί. Είχαν προβλήματα από όταν έπαιζε στην Ισπανία, αλλά προσπαθούσαν να τα βρουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS