CELEBRITIESSHOWBIZΈλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και απέκτησε δίδυμα! (βίντεο)

Έλληνας ηθοποιός έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και απέκτησε δίδυμα! (βίντεο)

Ο Τεό Θεοδωρίδης και η σύντροφός του Αγνή Μάρα έγιναν για πρώτη φορά γονείς και μάλιστα σε δίδυμα. Το ζευγάρι απέκτησε δυο υγιέστατα μωράκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, και ο ευτυχής πατέρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας.

«Πήγαν όλα καλά. Νιώθω ευγνώμων, φόβο και θαυμασμό μαζί, άγχος. Είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Τα ονόματα που θα πάρουν είναι των γονιών, Δημήτρης και Νικολέτα. Από τότε που γεννήθηκαν κοιμάμαι 4-5 ώρες. Η σκέψη του να γίνω μπαμπάς δεν υπήρχε στο μυαλό μου, είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο από τη μια αλλά έχει φοβερές ευθύνες. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, θα κάνουμε όμως και θρησκευτικό γάμο κάποια στιγμή, τώρα έχουνε πέσει πολλά μαζί» ανέφερε. Όσο για το σε ποιόν μοιάζουν τα δίδυμα είπε «Είναι πολύ μικρά ακόμα για να πούμε σε ποιόν μοιάζουν. Γερά να είναι κι ας μοιάζουν σε όποιον θέλουν. Και στο γείτονα να μοιάζουν».

Όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του το μοντέλο και ηθοποιός με τη σύντροφό του γνωρίζονται πολλά χρόνια και στην αρχή ήταν απλά φίλοι. Ήρθαν πιο κοντά μετά τον εγκλεισμό του και μετά την αποφυλάκιση και τη νέα αρχή στη ζωή του η Αγνή Μάρα είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS