ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΈμη Λιβανίου: Αναζητά εδώ και 4 χρόνια τον πρώην σύζυγό της

Έμη Λιβανίου: Αναζητά εδώ και 4 χρόνια τον πρώην σύζυγό της

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές διαμάχες της Εμης Ζησιοπούλου – Λιβανίου με τον πρώην σύζυγό της Αντώνη Λιβάνιο, τον οποίο αναζητεί επί τέσσερα χρόνια προκειμένου να λύσουν τις οικογενειακές διαφορές τους.

Σύμφωνα με ελληνικά δημοσιεύματα ο Αντώνης Λιβάνιος δεν παρουσιάζεται σε καμία δίκη, ενώ η δημοσιογράφος Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου διεκδικεί την καταβολή διατροφής για τα παιδιά τους.

Μάλιστα στη τελευταία δίκη δεν προσήλθε στο δικαστήριο ούτε ο δικηγόρος του, οπότε η αγωγή διατροφής συζητήθηκε ερήμην εναγομένου.

«Τον αναζητούμε πάρα πολύ καιρό. Έχει πάρει δάνειο 400.000 ευρώ για ένα ακίνητο, στη συνέχεια πήρε άλλα 300.000 κι έφυγε. Είχε πάρει και 600.000 ευρώ από μια ΜΚΟ και εξαφανίστηκε ο Λιβάνιος. Υπάρχουν δημοσιεύματα…» κατέθεσε στο δικαστήριο ο αδερφός της.

Επίσης, ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε στους δικαστές ότι η αδελφή του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα μετά το διαζύγιο: «Υπάρχει ένα ακίνητο, το οποίο όμως είναι προσημειωμένο. Είχε βάλει την αδερφή μου εγγυήτρια σε αυτό. Την είχε και μέλος σε εταιρία εν αγνοία της».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS