CELEBRITIESSHOWBIZΕυρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει πώς έγιναν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκαλύπτει πώς έγιναν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όταν έχεις απέναντι την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θέλεις να τη ρωτήσεις πολλά πράγματα, όπως για το Dancing with the Stars,για το pole dancing αλλά και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Shape και αποκάλυψε πώς τελικά έγινε ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο για τον οποίον, όταν μιλάει φωτίζεται όλο της το πρόσωπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασάλος-Βαλαβάνη: Η σκηνή ζηλοτυπίας που οδήγησε σε καβγά σε club (βίντεο)

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

«Έχω πει άπειρες φορές ότι δεν τον είχα παρατηρήσει, δε μου έκανε το «κλικ» από την αρχή. Μετά την ένωση ήρθα κοντά με αρκετά παιδιά των Μαχητών, όχι μόνο μ’ εκείνον. Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που σκεφτόταν, που ενεργούσε, ότι ήταν πολύ δοτικός, αλλά δεν είχε περάσει ούτε από το δικό μου το μυαλό ούτε από το δικό του ότι θα είμαστε μαζί. Αυτό καλλιεργήθηκε εκτός παιχνιδιού, γιατί κάναμε πολλές δουλειές μαζί όλο το καλοκαίρι. Έτσι, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί ως φίλοι και στη συνέχεια συνειδητοποιήσαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Το επόμενο βήμα τους!

Πότε ήταν η στιγμή που το συνειδητοποίησες;

«Ο Κωνσταντίνος με προσέγγισε πάρα πολύ διακριτικά, πολύ κολακευτικά και γοητευτικά, χωρίς πίεση. Θυμάμαι την ημέρα, αλλά δε θα ήθελα να το μοιραστώ.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS