CELEBRITIESSHOWBIZΕυθύνες στον Jim Carrey για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του

Ευθύνες στον Jim Carrey για την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του

Ο Jim Carrey κατηγορείται ότι «διευκόλυνε» το θάνατο της πρώην συντρόφου του, Cathriona White, προμηθεύοντάς της τα φάρμακα που πήρε για να αυτοκτονήσει. Αυτό υποστηρίζει σε μήνυσή του προς τον ηθοποιό ο Mike Burton, πρώην σύζυγός της White, με την οποία ήταν σε διάσταση.

Η Cathriona White βρέθηκε νεκρή στις 24 Σεπτεμβρίου μετά από υπερβολική δόση των φαρμάκων Ambien, Propranolol και Percocet.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, τα μπουκάλια και από τα τρία φάρμακα έφεραν πάνω το όνομα Arthur King, φερόμενο ως ψευδώνυμο του Jim Carrey. Η μήνυση αναφέρει επίσης πως περίπου 3 με 4 ημέρες πριν πεθάνει η White, ο Carrey ήταν εκείνος που της έδωσε τα φάρμακα.

Ο Burton υποστηρίζει στην μήνυσή του πως ο Carrey ήξερε πολύ καλά ότι η White είχε τάσεις προς την κατάθλιψη και πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σκανδαλώδες το γεγονός πως της προμήθευσε τα φάρμακα.

«Αφού απέκτησε παράνομα τα φάρμακα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο ‘Arthur King’, ο Carrey στη συνέχεια τα έδωσε της 30χρονη φίλη του Cathriona White. Ο ίδιος το έκανε αυτό παρόλο που γνώριζε πολύ καλά πως η White ήταν άρρωστη και έτοιμη να καταναλώσει εξαιρετικά εθιστικά φάρμακα εκτός της φροντίδας που θα της παρείχε επαγγελματίας γιατρός» γράφει χαρακτηριστικά η μήνυση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS