CELEBRITIESSHOWBIZΦωτογραφίες δείχνουν τον Brad Pitt να φεύγει από το σπίτι της Angelina...

Φωτογραφίες δείχνουν τον Brad Pitt να φεύγει από το σπίτι της Angelina Jolie

Ο Brad Pitt εθάθη πριν από μερικές ημέρες για πρώτη φορά να επισκέπτεται την κατοικία της πρώην συζύγου του από το διαζύγιο τους το 2016. Το πρώην ζευγάρι σύμφωνα με ξένα μέσα, προσπαθούν σιγά – σιγά να χτίσουν μια πιο φιλική σχέση για χάρη των έξι παιδιών τους.

«Τα πράγματα μεταξύ του Brad και της Angelina είναι καλύτερα από ποτέ» αναφέρει πηγή σε γνωστό περιοδικό συμπληρώνοντας: «Συνεννοούνται, και προσπαθούν να βρουν μία λύση που θα λειτουργεί και για τους δύο».

Διαβάστε επίσης: Angelina Jolie: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε με τον Brad Pitt

Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το The Daily Mail, ο Pitt φαίνεται να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Λος Άντζελες.

Brad Pitt και η Angelina Jolie συμμετείχαν σε μια μάχη επιμέλειας που έλαβε μεγάλες διαστάσεις, αλλά σύμφωνα με το ET, φαίνεται να συμφωνούν επιτέλους για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους. «Ο Brad και η Angelina έχουν διανύσει πολύ δρόμο και τελικά βρίσκονται σε ένα μέρος όπου και οι δύο θέλουν να συνεργαστούν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους», ανέφερε μια πηγή στο ET.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS