CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Αντετοκούνμπο: Μάθαμε τον λόγο της επίσκεψης του την Κύπρο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μάθαμε τον λόγο της επίσκεψης του την Κύπρο!

«Μυστικό» ταξίδι αστραπή του κορυφαίοιου καλαθοσφαιριστή στο νησί μας. Δημοσίευμα του περιοδικού Down Town αποκαλύπτει τον λόγο της επίσκεψης του στη Κύπρο, αλλά και τι αγόρασε από το Αεροδρόμιο Λάρνακας λίγο πριν αναχωρήσει για Αθήνα.

Οι ταξιδιώτες που βρίσκονταν την περασμένη Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας καθώς και οι υπάλληλοι του αερολιμένα δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν μπροστά τους είδαν να περπατά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο μεγάλος πρωταθλητής του NBA! Ο Greek Freak ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το νησί όπου κατάφερε να αφιχθεί τις προηγούμενες υπό άκρα μυστικότητα και μάλιστα όχι μόνος τους αλλά μαζί με τους υπόλοιπους Milwaukee Bucks, καθώς και με τα αδέλφια και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Οι πληροφορίες για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Κύπρο οργίασαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ωστόσο κανείς δεν τον είχε δει μέχρι το βράδυ της ίδιας μέρας που αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στο Παλιό Λιμάνι και στη Μαρίνα Λεμεσού, προκαλώντας χαμό στους περαστικούς που τον περικύκλωσαν για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα νυχτοπερπατήματα στη Λεμεσό και η αναχώρηση του από το Αεροδρόμιο (video)

O λόγος της επίσκεψης του και η αγορά που έκανε από τα καταστήματα του Αεροδρομίου Λάρνακας

Πληροφορίες του περιοδικού Down Town αναφέρουν ότι ο Greek Freak βρέθηκε στην Κύπρο για εκδήλωση που αφορούσε το μπάσκετ και μάλιστα στην ίδια εκδήλωση λέγεται ότι ήταν και ο Michael Jordan ο οποίος έφτασε στην Κύπρο με private jet. Στο νησί παρέμεινε για τρεις ημέρες και διέμενε σε ξενοδοχείο στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Το πρωί, λοιπόν, της Πέμπτης ο Γιάννης εντυπωσίασε τους ταξιδιώτες και τους εργαζόμενους του αεροδρομίου με την απλότητά του καθώς στάθηκε υπομονετικά στην ουρά με τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης, φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του και υπέγραψε αυτόγραφα. Μάλιστα, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, αγόρασε κουμανταρία από τα ανακαινισμένα καταστήματα του αεροδρομίου Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS