CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Αντετοκούνμπο: Οι νέες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι νέες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του

Στην υπηρεσία του Λιαμ Τσαρλς του νεώτερου ζουν εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του Μαράια. Η γέννηση του γιου τους, του πρώτου τους παιδιού, έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και ο σταρ του NBA και των Μπακς απαθανατίζει όλες τις πρώτες στιγμές του γιου του.

Μετά την ανάρτηση που έκανε στο Twitter για να ενημερώσει τον κόσμο ότι γέννησα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε follow up με μια φωτογραφία του γιου του στο καροτσάκι καθώς ξεκουράζεται. Φυσικά φροντίζει να καλύπτει το πρόσωπό του νεογέννητου Λίαμ με καρδούλες που δείχνουν ταυτόχρονα και το πόση αγάπη νιώθει μέσα του γι΄αυτό το μικρό πλασματάκι.

Άλλωστε, για χάρη του πήρε ρεπό από τις υποχρεώσεις των Μιλγουόκι Μπακς και δεν έπαιξε στο προχθεσινό ματς με τους Κινγκς, ενώ πολλοί αναλυτές συνδέουν τη γέννηση του παιδιού του με αυτό που συνέβη στον Βαν Φλιτ.

Ο Βαν Φλιτ, παίκτης των Τορόντο Ράπτορς, υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Μάιο, κατά την διάρκεια των play offs και δη των τελικών της Ανατολής όπου οι Ράπτορς έπαιζαν με τους Μπακς. Κι από κει που ως εκείνη τη στιγμή ο Βαν Φλιτ δεν έπαιζε καλά, έγινε παράγοντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάποιοι εκτιμούν ότι το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Γιάννη, ο οποίος ούτως ή άλλως κάνει career high σεζόν στο NBA.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS