CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Σπαλιάρας: «Οι επώνυμοι πληρωνόμασταν στο Survivor με την εβδομάδα»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Οι επώνυμοι πληρωνόμασταν στο Survivor με την εβδομάδα»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για τους λόγους για τους οποίους συμμετείχε στο Survivor.

«Οι επώνυμοι πληρωνόμασταν στο Survivor με την εβδομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα, αποκαλύπτοντας ότι ο οικονομικός παράγοντας ήταν ο πρώτος λόγος που τον έπεισε να περάσει αυτή τη δοκιμασία.

Ο δεύτερος λόγος, ήταν ότι ήθελε να ξεχαστεί, μιας και πριν από τρεις  μήνες έχασε τον πατέρα του.

Αρχικά, όπως ανέφερε, ήταν πολύ δύσκολη η προσαρμογή του στο παιχνίδι, αφού είχε να αντιμετωπίσει συνάμα και το χαμό του πατέρα του και τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης. Μετά τον δεύτερο μήνα προσαρμόστηκε και ηρέμησε.

Αναφερόμενος στο κατά πόσο το μοντάζ αλλοίωσε την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού επιβίωσης που έβγαινε προς τα έξω, λέει πως δεν ήταν πολλά πράγματα που δεν έδειξαν οι κάμερες. Υπήρχαν 1-2 φορές που υπήρχαν εντάσεις και δεν τα έπιασε η κάμερα, γιατί δεν έγραφε σε 24ωρη βάση, αλλά πάνω-κάτω αυτά που προβάλλονταν, αυτά έγιναν.

Ακολούθως αναφέρεται στη στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό του, διάφοροι επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι οποίοι έβγαιναν με φωτογραφίες του σε εκπομπές, στο διαδίκτυο και τον στήριζαν αρκετά, πράγμα που δεν περίμενε με τίποτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS