CELEBRITIESSHOWBIZΓιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Η κοινή τους απόδραση στην Κύπρο (εικόνες)

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Η κοινή τους απόδραση στην Κύπρο (εικόνες)

Της Μαρένας Καδιγιαννοπούλου

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού γνωρίστηκαν δύο χρόνια πριν, στην κινηματογραφική ταινία «Bachelor», η σχέση τους όμως μετρά μόλις λίγους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Γερονικολού: Δείτε τι συνέβη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (βίντεο)

Αν και αρχικά είχαν κρατήσει μακριά από το φως της δημοσιότητας το γεγονός ότι είναι ζευγάρι, τελευταία έχουν χαλαρώσει. Αυτό οφείλεται μάλλον και στο ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας «Bachelor 3», στην οποία πρωταγωνιστούν και πάλι, και συχνά δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram βίντεο από τις κοινές τους πρόβες.

Την περασμένη Κυριακή, ωστόσο, η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε κυριακάτικη εφημερίδα. Απαντώντας στην ερώτηση αν την ενοχλεί που κυκλοφορούν φωτογραφίες τους, ανέφερε: «Τίποτα δε μ’ ενοχλεί, απλώς δε νιώθω άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι έτοιμη να πω κάτι. Ο χρόνος θα δείξει τι θα συμβεί. Γενικά το πιστεύω αυτό. Δε μ’ αρέσει να μιλάω για κάτι –πόσο μάλλον τόσο λεπτό– όταν είναι στην αρχή του».

Την περασμένη εβδομάδα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξίδεψε στην Κύπρο, όπου η Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει τα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Τατουάζ». Οι δυο τους πέρασαν μερικές ημέρες μαζί και επέστρεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», να περιμένουν το βαν που θα τους μετέφερε στο ιδιωτικό πάρκινγκ όπου είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους, απ’ όπου και αναχώρησαν χωριστά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS