CELEBRITIESSHOWBIZΓιατί ασχολούνται όλοι με τη Χριστίνα Μπόμπα;

Γιατί ασχολούνται όλοι με τη Χριστίνα Μπόμπα;

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Με επώνυμο που παράγει εύπεπτους δημοσιογραφικούς τίτλους, εξωτερική καλλονή που ταιριάζει σε μοντέλο και λογαριασμό στο Instagram που λατρεύουν τα επώνυμα brands, η Χριστίνα Μπόμπα ενσαρκώνει ένα πρωτότυπο υβρίδιο χειραφετημένης γυναίκας με παραδοσιακά γούστα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη μέλλουσα νύφη για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Υπάρχει κάτι μοναδικό στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα. Κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εντυπωσιακή εξωτερική ομορφιά της, τις υψηλού επιπέδου σπουδές της ή με την απόφασή της να εγκαταλείψει μια υποσχόμενη καριέρα για να ακολουθήσει τον καλό της στον Άγιο Δομίνικο – και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο, όπως μαρτυρά η καρτποσταλική ινσταγκραμική κοινή ζωή τους. Αλλά με το γεγονός ότι μολονότι δεν έχει κανένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τους κοινούς θνητούς από τους celebrities -δεν είναι ηθοποιός, δεν τραγουδά, δεν δημιουργεί έριδες και δεν παράγει σκάνδαλα- είναι η επιτομή της νέας κοπής διασημότητας. Νέα, γοητευτική και δραστήρια, δημοφιλής στα κοινωνικά δίκτυα και περιζήτητη για συνεντεύξεις και εξώφυλλα από τα συμβατικά μέσα, η Χριστίνα Μπόμπα ενσαρκώνει το αρχέτυπο του millennial ανθρωπότυπου, αλλά και το ιδανικό ενδιάμεσο για εταιρίες και brands που θέλουν να αμπαλάρουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους στα social media. Χειραφετημένη, μα ταυτόχρονα και υποταγμένη στον άντρα της ζωής της, η 29χρονη Μπόμπα μοιάζει ταγμένη να συνταιριάζει τα οξύμωρα.
Μαζί, ο Σάκης και η Χριστίνα μοιάζουν ανίκητοι, άτρωτοι, ικανοί να πετύχουν τα πάντα. Ή τουλάχιστον όσα θα τους εξασφαλίσουν μια καθημερινότητα που μοιάζει χαζευτική για τους 256.000 followers εκείνης και τους 718.000 followers εκείνου. Το ποίμνιο των «πιστών» τους κοντεύει σε άθροισμα το ένα εκατομμύριο και θα αυξάνει γεωμετρικά όσο τα στιγμιότυπα και τα stories της Μπόμπα από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο θα μονοπωλούν την ημερήσια διάταξη. Ή όσο ζυγώνει ο καιρός για τον πολυθρύλητο πλέον γάμο τους στη Σίφνο, την 1η Σεπτεμβρίου. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης και η Χριστίνα ξεκίνησαν να στέλνουν το βίντεο-προσκλητήριο στους καλεσμένους τους, το οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, διαδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, στα sites και τις τηλεοπτικές εκπομπές πιο γρήγορα κι από ανεμοβλογιά σε τάξη δημοτικού σχολείου.

Από τα Καμμένα Βούρλα με αγάπη
Τι κι αν εξωτερικά φέρνει στο περίφημο «Κορίτσι από την Ιπανέμα» του εμβληματικού τραγουδιού, η Χριστίνα Μπόμπα γεννήθηκε, γαλουχήθηκε και μεγάλωσε στα Καμμένα Βούρλα. Εκεί διαμορφώθηκε ο αποφασιστικός και θέσει θετικός απέναντι στη ζωή χαρακτήρας της. Η πολυπράγμων σήμερα -είναι γνωστή και η συνεργασία της με την εταιρία παραγωγής «Baby Blue» του μέλλοντα συζύγου της- Μπόμπα έμαθε από μικρή να θέτει στόχους. Και όχι απλώς να τους κατακτά, αλλά να τους υπερπηδά, κυρίως χάρη στην καθοδήγηση της μητέρας της, Γιώτας Παπούλα. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο, βρέθηκε μάλλον συγκυριακά να σπουδάζει στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. «Πήρα μια πολύ σωστή απόφαση για όλους τους λάθος λόγους. Είχα φυσική κλίση στις θετικές επιστήμες και ήμουν άριστη μαθήτρια, οπότε η προτροπή όλων ήταν να στοχεύσω στην πιο υψηλόβαθμη σχόλη. Χωρίς, λοιπόν, να έχω ποτέ εξετάσει αν πραγματικά ήθελα να γίνω μηχανικός και χωρίς τα σωστά προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού στο σχολείο, σπούδασα ένα πολύ αξιόλογο επάγγελμα που, όμως, δεν μου ταίριαζε όσο ήθελα», έχει αφηγηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, όταν έκανε τα πρώτα της μπουσουλήματα στην αρένα της σόου μπιζ. Φυσικά, οι σπουδές της κάθε άλλο από τροχοπέδη έγιναν για την περαιτέρω εξέλιξή της, αφού η Μπόμπα, όπως ανάγλυφα λέει, επιμένει να αντιμετωπίζει τη ζωή ως μια test & learn εμπειρία. Για εκείνη, όπως και για τον Σάκη, το πέρασμά μας από τον μάταιο τούτο κόσμο είναι ένα ατέρμονο Y.O.L.O. Η διδακτορική έρευνά της για τις εφαρμογές των υπολογιστικών συστημάτων τη βοήθησε να μεταπηδήσει με ευκολία στις εμπορικές δραστηριότητες και το μάρκετινγκ. Η φιλομαθής φοιτήτρια του ΕΜΠ ήξερε ανέκαθεν να «πουλά» τον εαυτό της. Και όταν της δόθηκε η ευκαιρία αποφάσισε να τον «πουλήσει». Με το αζημίωτο.
Βέβαια, γι’ αυτήν την έκρηξη της ζήτησής της θα χρειαζόταν η σημαδιακή γνωριμία της με τον Σάκη Ταμινανίδη. Ήταν πριν από περίπου τρία χρόνια. Η Μπόμπα τότε εργαζόταν σε εταιρία μάρκετινγκ που «έτρεχε» τις καμπάνιες προϊόντων που προβάλλονταν στο «World Party» ή αλλιώς την εκπομπή που άνδρωσε τηλεοπτικά και έκανε ευρύτερα γνωστό τον Σάκη Τανιμανίδη. Εκείνος επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας της Μπόμπα για μια τυπική συνάντηση, χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα ότι περνώντας το κατώφλι της εξόδου θα είχε γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ήταν ξεκάθαρα έρωτας με την πρώτη ματιά, από εκείνους που φτιάχνονται στον δοκιμαστικό σωλήνα των κινηματογραφικών στούντιο. Να, όμως, που συμβαίνουν και στην αληθινή ζωή. «Πολύ σύντομα αντιλήφθηκα πως βρήκα το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του Σάκη. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά. Με γοήτευσαν επίσης οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. Επιπλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το “κλικ” που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του», έχει εξομολογηθεί παλαιότερα η ίδια. Κι όλα τα παραπάνω φρόντισε να τα συμπυκνώσει στο πηγαίο, παθιασμένο φιλί που του έδωσε όταν εκείνος της πρότεινε να τον παντρευτεί. Ήταν πριν από δεκατέσσερις μήνες, όταν ο Θεσσαλονικιός αιφνιδίασε την Μπόμπα στο πάρτι που οργάνωσε εκείνη προκειμένου να τον αποχαιρετήσει πριν φύγει πρώτη φορά για τον Δομίνικο.

Στην πραγματικότητα τζάμπα είχε μπει στον κόπο. Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον εκπατρισμό του Σάκη για τα γυρίσματα του πρώτου «Survivor», πήρε των ομματιών της και έφυγε για Καραϊβική. Από έρωτα ή από ανασφάλεια; Όποιο κι αν ήταν το ελατήριο για να παρατήσει σπίτι και καριέρα, τελικά ο ειδυλλιακός Δομίνικος δεν αποτέλεσε μόνο το πιο πρόσφορο έδαφος για να ανθίσει και να καρπίσει ο δεσμός των δύο ερωτευμένων νέων -τύφλα να ‘χει η «Γαλάζια Λίμνη»-, μακριά από προβλήματα και σκοτούρες της καθημερινότητας, αλλά και το ιδανικό σκηνικό για να αναδειχτούν οι αρετές της ίδιας. Φυσικά, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Αμμουδερές ατελείωτες παραλίες, χαζευτικά ηλιοβασιλέματα, εξωτική, οργιώδης φύση και η Μπόμπα τοποθετημένη μέσα τους έγιναν εκ των ουκ άνευ της ύλης των περιοδικών και της ημερήσιας διάταξης των ηλεκτρονικών σελίδων. Μέσα σε λίγους μόλις μήνες το κορίτσι του Σάκη είχε εξελιχθεί στο νέο it girl που μία στάση του στη γιόγκα μπορούσε να φέρει κλικ, likes και shares. Έως το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Χριστίνα Μπόμπα γινόταν, πλέον, δεκτή με τιμές που αρμόζουν σε celebrity. Οι δηλώσεις της κατά την άφιξή της στον τελικό του πρώτου «Survivor» πέρσι το καλοκαίρι και η φραστική επίθεση που δέχτηκε από την Ελένη Λουκά επισφράγισε το celebrity status της. Όπως και η παρουσία της μαζί με τον Τανιμανίδη και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της στον γάμο του Acun Ilicali με την αγαπημένη του Şeyma πέρσι τον Σεπτέμβριο στο Σεν Τροπέ.

Προσοχή! Το προϊόν περιέχει τοποθέτηση Μπόμπα
Έκτοτε, η έμμεση διαφήμιση επώνυμων brands στον λογαριασμό της στο Instagram είναι πυκνή και σίγουρα καλοπληρωμένη. Από εταιρίες ένδυσης, όπως η Nike και η H&M, μέχρι brands κοσμημάτων σαν τη Folie Folie, είδη υγιεινής διατροφής αλλά και κολοσσούς καλλυντικών σαν την Estee Lauder, της οποίας είναι πρέσβειρα, για όλα υπάρχει λίγος φιλόξενος χώρος στα κοινωνικά δίκτυα της Μπόμπα. Όπως και τις δημιουργίες της φίλης και κουμπάρας της Μαρίνας Βερνίκου. Μάλιστα, πρόσφατα η Μπόμπα δεn δίστασε να εκφράσει την οργή της -φυσικά μέσω του επίσημου γραφείου Tύπου της, ήτοι του Instagram – όταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της με τη Βερνίκου στην Κούβα κατέσχεσαν το drone της γνωστής ταλαντούχας φωτογράφου. Ήταν μία από τις ελάχιστες αυθόρμητες στιγμές της στα κοινωνικά δίκτυα. Διότι, κατά τα άλλα, κάθε τοποθέτησή της είναι μετρημένη και ζυγισμένη μέχρι κεραίας -ή τουλάχιστον έτσι μοιάζει- γίνεται έξυπνα και κομψά, ενώ τα προϊόντα με τα οποία η ίδια επιλέγει να ταυτιστεί ταιριάζουν άριστα με τη στάση ζωής της, η οποία συνοψίζεται στη λέξη ευζωΐα. Η Μπόμπα προσέχει τη διατροφή της, γυμνάζεται και αγαπά τη γιόγκα, προσέχει με τι τρέφει όχι μόνο το σώμα αλλά και τον νου της. Άλλωστε, τα αποτελέσματα έχουν αποτυπωθεί ανάγλυφα τόσο στο σέξι κορμί της όσο και στη νηφαλιότητα με την οποία διαχειρίζεται έως τώρα τον δημόσιο λόγο της.

Ίσως η φειδώ με την οποία μιλά για την ιδιώτευσή της η Μπόμπα ισορροπεί τη «φλυαρία» των στιγμιοτύπων της στο Instagram. Ίσως, βέβαια, είναι για να μην αποτελέσει η προσωπική ζωή της τροχοπέδη στη φιλανθρωπική δράση που αθόρυβα αναπτύσσει. Η ίδια δεν δίστασε να ποδηλατήσει 500χλμ στη βόρεια Ιταλία με την ομάδα «Wheeling2Help» για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον σύλλογο «Φλόγα», ενώ είναι γνωστό ότι στηρίζει εθελοντικές δράσεις και δραστηριότητες με κοινωνικό αντίκρισμα. Στα χνάρια της ιχνηλατεί και η μικρότερη αδελφή της, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο ταξίδεψε στο Νεπάλ για να προσφέρει εθελοντικά την εργασία της σε project της περιοχής. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να εκφράζει την ευγνωμοσύνη που, όπως έχει πει, νιώθει για όσα έχει καταφέρει στη ζωή. Η Μπόμπα πιστεύει ότι η ευτυχία δεν είναι ακριβή. Αρκεί, βέβαια, να μπορείς να πληρώσεις έστω κι αυτό το πενιχρό αντίτιμο που μεταμορφώνει τη ζωούλα σε ζωάρα. Εκείνη βρήκε το καλύτερο νόμισμα: Tο τανιμανίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS