CELEBRITIESSHOWBIZΓιώργος Λιάγκας – Αντέδρασε με την ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα: «Έχεις επηρεαστεί,...

Γιώργος Λιάγκας – Αντέδρασε με την ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα: «Έχεις επηρεαστεί, ποτέ δεν έχω πει αυτά που λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο» (vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή, I Love Σου Κου.

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ANT1 έκανε αναδρομή στα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία, τις έντονες στιγμές, αλλά και την πορεία των τελευταίων ετών στο «Πρωινό».

Ο Γιώργος Λιάγκας αντέδρασε σε ερώτηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο όταν άκουσε από την Μπέττυ Μαγγίρα τη λέξη “αχαριστία”:

«Η αχαριστία δεν σε ενοχλεί; Εγώ θα πάω τώρα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω… Είχατε πολύ καλή χημεία και ξέρω ότι κάνατε παρέα. Γιατί στράβωσε όλα αυτό; Τι έγινε; Τι έκανε που σε πείραξε τόσο πολύ;» ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας.

Γιώργος Λιάγκας – Η απάντηση στην Μπέττυ Μαγγίρα

«Ποτέ δεν έχω πει αυτά που μου λες για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (…) Τα είπα γενικά και δίπλα κόλλησαν το όνομά του. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει οτιδήποτε και εγώ πάω δίπλα και του κολλήσω ένα όνομα, δεν είναι ανήθικο αυτό το πράγμα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και σε μια άλλη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά γιατί είδα πώς απάντησαν κάποιοι. Όταν είπα αυτά, εκείνη την ημέρα, στο μυαλό μου δεν είχα κανέναν Δημήτρη Ουγγαρέζο», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS