CELEBRITIESSHOWBIZGisele: Όταν η καλλονή από τη Βραζιλία τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, κάνοντας...

Gisele: Όταν η καλλονή από τη Βραζιλία τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό, κάνοντας πασαρέλα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Στο Ρίο ντε Ντετζανέιρο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η 36χρονη καλλονή, καθώς έδωσε το παρών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας. Χθες, στις 02:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας δόθηκε το σήμα και οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν. Στο «Estadio Jornalista Mario Filho», συγκεντρώθηκαν πάνω από 80,000 άτομα, ενώ υπολογίζεται πως 3 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την έναρξη των αγώνων. Ήταν μια εντυπωσιακή τελετή, η οποία έστελνε αρκετά μηνύματα.

Τα βλέμματα, όμως, μαγνήτισε η Gisele Bundchen, η οποία διέσχισε το εμβληματικό στάδιο μόνη της και έλαμψε με την λαμέ τουαλέτα της, με το μεγάλο σκίσιμο που άφηνε να φαίνονται τα καλλίγραμμα πόδια της και την έκαναν να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου ως το καλύτερο top model για πολλά χρόνια. Το μοντέλο συνόδεψε στο πιάνο ο Daniel Jobim, ενώ το μοναδικό φόρεμα της ήταν μία δημιουργία του σχεδιαστή Alexandre Herchcovitch.

Σε συνέντευξή της στο People η ίδια αποκάλυψε ότι είχε άγχος για τη βραδιά: «Αυτή σίγουρα ήταν η μεγαλύτερη πασαρέλα που έχω περπατήσει ποτέ στην καριέρα μου. Το να με παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον πλανήτη μου δημιούργησε λίγο άγχος και αγωνία. Αυτή είναι πολύ σημαντική στιγμή για την πατρίδα μου και για μένα ήταν ιδιαίτερη τιμή που με κάλεσαν σε αυτή την τόσο μεγάλη γιορτή».

gisele1

gisele2

gisele3

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS