CELEBRITIESSHOWBIZΓνωστός Κύπριος αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση εξ αποστάσεως!

Γνωστός Κύπριος αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση εξ αποστάσεως!

Ο Παύλος Κοντίδης, ο άνθρωπος που ανέβασε την Κύπρο στην πρώτη θέση της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας στην κατηγορία του lazer, μίλησε στο περιοδικό Down Town και τη δημοσιογράφο Τώνια Σταυρινού για τη μοναχικότητα του πρωταθλητισμού αλλά και για την προσωπική του ζωή. Όπως είπε, αν και τους 9 από τους 12 μήνες του χρόνου βρίσκεται στο εξωτερικό, νιώθει την αγάπη και την στήριξη των αγαπημένων του προσώπων, όπου και να είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Κοντίδης: Ο άνθρωπος που ανέβασε την Κύπρο στην κορυφή σε μια σπάνια συνέντευξη

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι είναι σε σχέση με μία κοπέλα που ζει στην Κύπρο και παρά τα μεγάλα διαστήματα που βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο, είναι αγαπημένοι.

Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα:

Πόσο απουσιάζεις από την Κύπρο;

Είμαι εκτός Κύπρου το μεγαλύτερο μέρος της ζωή μου. Τους εννέα από τους δώδεκα μήνες τον χρόνο, περίπου.

Πόσο εύκολο είναι να κρατήσεις σχέσεις και φιλίες όταν είσαι τόσο λίγο εδώ;

Δεν είναι εύκολο αλλά είναι εφικτό. Και το λέω με σιγουριά γιατί το ζω, έχω δεσμό με κοπέλα που ζει στην Κύπρο. Νιώθω την αγάπη της και την στήριξή της όπου και να πάω. Το ίδιο την αγαπώ και τη στηρίζω κι εγώ και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη υπομονή και από τις δύο πλευρές. Το ίδιο κι οι φιλίες. Έχω στενούς φίλους από τότε που ήμουνα έξι χρονών. Έχω τα δυο μου αδέρφια και φυσικά τους γονείς μου, που χωρίς την υποστήριξή τους θα είχα πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Ο λόγος που μπορούμε να βιώνουμε υγιείς σχέσεις, είτε ερωτικές, είτε φιλικές, είτε οικογενειακές, είναι γιατί κατανοούν το όνειρό μου και το περιβάλλουν με όλη αυτή τη στήριξη και την αγάπη τους. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι ο βράχος μου και τη στιγμή που έχω μια επιτυχία ξέρω ότι νιώθουν μέσα τους ότι πετυχαίνουν μαζί μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS