CELEBRITIESSHOWBIZΓυναίκες με στιλ και άρωµα… πολιτικής

Γυναίκες με στιλ και άρωµα… πολιτικής

Οι πιο καλοντυµένες και στυλάτες γυναίκες στην πολιτική σκηνή της Κύπρου που εντυπωσιάζουν σε κάθε τους έξοδο, είτε ως πρωταγωνίστριες, είτε στο πλευρό των συζύγων και των πατεραδων τους.

ΛΕΙΑ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ

eeew

Μια κυρία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Άλλωστε οι γνώσεις της και οι σπουδές της βοήθησαν αρκετά σε αυτό, αφού η ίδια έχει σπουδάσει Fashion Design and Merchandising στο American Inter Continental University στο Λονδίνο και εργάζεται ως Σύμβουλος Τέχνης. Συνήθως τα ρούχα που επιλέγει είναι αρκετά ψαγμένα, πολλές φορές προχωρημένα, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στους διεθνείς οίκους μόδα.

 

ΕΛΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΛΟΥΤΣΙΟΥ

6565

Μια από τις πιο περιποιημένες κόρες πολιτικών, η Έλσα κερδίζει πάντα στα σημεία με τις κομψές στυλιστικές επιλογές της! Κάθε της εμφάνιση είναι μελετημένη και ξεχωριστή.

 

ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

11

Η σύζυγος του πρόεδρου του ΔΗ.ΚΟ. Νικόλα Παπαδόπουλου, θεωρείται μια από τις πιο στυλάτες συζύγους πολιτικών, μιας και η ίδια επιλέγει πάντα τα πιο ξεχωριστά κομμάτια, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση σε ξένους οίκους μόδας. Οι συνδυασμοί που κάνει σε συνάρτηση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση τής χαρίζουν συχνά το τέλειο αποτέλεσμα. Έχει αδυναμία στους οίκους D&G, Prada, Alaia και Marni.

 

ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΙΛΛΗΚΑ


fdsarew
Από τις πιο απλές και κομψές παρουσίες. Η σύζυγος του Γιώργου Λιλλήκα, Βαρβάρα, αγάπα τον εαυτό της και την εικόνα της, αφού επιλέγει να ντύνεται με λιτές, αυστηρές γραμμές προσθέτοντας συχνά στις εμφανίσεις της ένα όμορφο κόσμημα-αξεσουάρ. Ακόμα μάλιστα και στις πιο casual εμφανίσεις της, καταφέρνει να αποπνέει ένα ξεχωριστό αέρα κομψότητας.

 

ΙΝΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΜΙΣΙΡΛΗ

543e

Η  μικρότερη κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας επιλέγει κυρίως pencil φορέματα, αγαπά τις επώνυμες τσάντες και τα ξεχωριστά παπούτσια, καθώς και τα ωραία κοσμήματα. Πολύ fresh και in fashion.

 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ

6666

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗ.ΚΟ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου είναι μία από τις πιο «φρέσκιες» γυναίκες στην πολιτική. Η ίδια επιδιώκει elegant συνδυασμούς που αρμόζουν στην προσωπικότητά της.

 

ΣΤΕΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

fdsafdsaf

Η βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ. σε κάθε εμφάνισή της, αφήνει καλές εντυπώσεις αφού η ωραία της σιλουέτα συνοδεύεται από ξεχωριστά λιτά-κλασικά κομμάτια. Αν παρατηρήσει κανείς η κυρία Κυριακίδου αγαπά πολύ τα αξεσουάρ και ειδικότερα τα μαργαριτάρια.

 

ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ytreytre

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, το τελευταίο διάστημα υιοθέτησε ένα πιο κλασικό στυλ. Ένα ύφος που της πάει αρκετά, το οποίο συνδυάζει άλλοτε με μοντέρνα ζιβάγκο και ροκ δερμάτινα, σε πιο έντονους χρωματισμούς.

 

ΕΛΕΝΑ ΛΟΥΡΟΥΤΖΙΑΤΗ

fdsareweee

Η σύζυγος του δημάρχου Λάρνακας, είναι μια από τις πιο stylish συζύγους πολιτικών. Παρατηρώντας την κανείς, θα δει ότι δεν είναι λίγες οι φορές που φιγουράρει σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας και στις κοσμικές στήλες. Λατρεύει τις γήινες και απαλές αποχρώσεις, αλλά και το διαχρονικό μαύρο, ενώ ντύνεται κατά βάση με δημιουργίες πασίγνωστων οίκων.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ

dfsae3432

Μια διακριτική παρουσία δίπλα από τον δυναμικό πολιτικό άνδρα, Νίκο Κατσουρίδη. Η Κατερίνα, επιλέγει συνήθως απλές-chic γραμμές. Αυτό μάλιστα μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από το νυφικό που επέλεξε να φορέσει, προσφάτως, στο γάμο της με τον Νίκο Κατσουρίδη.

 

ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ

fdwerwq

H υπουργός Εργασίας είναι κομψή και προσεγμένη. Παρόλο που δεν γυμνάζεται, λόγω έλλειψης χρόνου, προσέχει τη διατροφή της αρκετά. Είναι λάτρης των ταγέρ, τα οποία συνδυάζει πάντα με όμορφες chic γόβες.

 

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

gfdasgfs

Κομψή και αριστοκρατική. Η πρώην πρώτη κυρία μεγάλωσε στο Παρίσι και αυτό βεβαίως, αντικατοπτρίζεται και στις στυλιστικές της επιλογές. Αγαπημένος της οίκος; Ο οίκος Chanel! Αγαπημένα της αξεσουάρ τα μαργαριτάρια και τα διακριτικά κοσμήματα.

 

ΡΟΝΤΙΚΑ ΚΑΡΟΓΙΑΝ
555543

Η σύζυγος του τέως προέδρου της Βουλής Μάριου Καρογιάν, είναι μια από τις πιο ωραίες γυναίκες πολιτικών. Σε κάθε της έξοδο οι εμφανίσεις της ξεχωρίζουν, ενώ κάποιες φορές, μαθαίνουμε, ότι οι δημιουργίες που επιλέγει είναι δικές της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS