CELEBRITIESSHOWBIZH hairstyle πινελιά που δε λείπει ποτέ από τα χτενίσματα της Victoria...

H hairstyle πινελιά που δε λείπει ποτέ από τα χτενίσματα της Victoria Beckham (εικόνες)

Αναμφισβήτητα σε κάθε της εμφάνιση είναι καλοντυμένη, ενώ πάντα για το μακιγιάζ της επιλέγει γήινες αποχρώσεις. Σπάνια θα τη δούμε με έντονο κραγιόν, ενώ συχνά βλέπουμε να τονίζει τα μάτια της σε στιλ smokey look.

Αυτή τη φορά όμως δε θα ασχοληθούμε ούτε με το ντύσιμο, αλλά ούτε και με το outfit της διάσημης σχεδιάστριας. Εστιάζουμε στα μαλλιά της, στα χτενίσματα που επιλέγει και συγκεκριμένα σε μία πινελιά που δε λείπει σχεδόν από κανένα hairlook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Girl power: H Victoria Beckham αποκάλυψε τη συμβουλή που δίνει στην κόρη της καθημερινά

Η Victoria Beckham εκτός από τις φορές που κάνει ολόισια τα μαλλιά της-πρόκα όπως συνηθίζουμε να λέμε-, αφήνει πάντα μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό της, ενώ δίνει κίνηση στα μπροστινά μαλλιά της.

Ακόμα και όταν τα κάνει σπαστά, εστιάζει κυρίως στις μπροστινές τούφες και τους δίνει έναν κυματισμό προς τα έξω, αποφεύγοντας σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές και τις έντονες μπούκλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Victoria Beckham έδωσε την απάντησή της, στις φήμες περί χωρισμού με τον David

Στη φωτογραφία που ακολουθεί δείτε τη διάσημη σχεδιάστρια με low ponytail και με δύο τούφες, να πέφτουν στο πρόσωπό της και να έχουν κίνηση προς τα έξω.

Αυτή η μικρή και τόσο εύκολη πινελιά στα hairlooks της Victoria Beckham κάνει πάντα τη διαφορά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πάντα έχει περιποιημένα μαλλιά.

View this post on Instagram

@lennykravitz x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS