CELEBRITIESSHOWBIZH Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιλά ανοικτά για τη σύγκρισή της με την Αριστοτέλους

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου μιλά ανοικτά για τη σύγκρισή της με την Αριστοτέλους

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου κατάφερε φέτος να απασχολήσει όσο καμία άλλη τηλεοπτική χρονιά, μέσα από τη συχνότητα του MegaOne ως παρουσιάστρια της απογευματινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Όλα για σένα» αλλά και ως οικοδέσποινα στα καλλιστεία Σταρ Κύπρος.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό  περιοδικό TvΜανία που κυκλοφόρησε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε σε πολλά όπως για το αν θεώρει ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια της απογευματινής ζώνης. Αν την ενοχλεί η σύγκριση με την Αριστοτέλους και αν τη φοβίζει περισσότερο η εικόνα της, δίνοντας απαντήσεις σε όλα όσα της έχουν καταλογίσει μέχρι σήμερα.

Για τη σύγκριση με την Χριστιάνα Αριστοτέλους:

«Μ’ ενδιαφέρει η δική μου ταυτότητα και πώς θα βελτιώνομαι συνεχώς σε ό,τι κάνω, παρά να με συγκρίνουν με τον οποιονδήποτε άλλο. Οι συγκρίσεις είναι μέρος του επικοινωνιακού παιχνιδιού. Το κανάλι κάνει τις επιλογές του με τα δικά του κριτήρια, που εγώ δεν γνωρίζω» δήλωσε χαρακτηριστικά στο TvΜανία.

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου παραδέχτηκε πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είναι πραγματικά και πως την έχει παρεξηγήσει…

«Όχι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει, όπως δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί πως είναι πραγματικά οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης ή καλύτερα όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, είτε μέσω μιας οθόνης, είτε μέσω του υπολογιστή τους, είτε μέσω ραδιοφώνου. Ναι, είμαι παρεξηγημένη. Αλλά και πάλι γνωρίζω και κατανοώ τους λόγους που συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Τι θεωρείς ότι έχει αγαπήσει το κοινό στην Κωνσταντίνα;

«Αυτό που έχει αγαπήσει εδώ και χρόνια είναι τις επιλογές μου σε ό,τι αφορά την άποψη μου για το χώρο της μόδας και του στυλ. Τηλεοπτικά αυτό ενδιαφέρει μεν, αλλά υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θεωρώ ότι έχει αγαπήσει ο κόσμος. Το ότι παραμένω αυθεντική και το ότι δίνω αβίαστα μεγάλη σημασία σαν άνθρωπος στο συναισθηματικό κόσμο, τόσο το δικό μου αλλά και των γύρω μου» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS