ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZH Miley Cyrus απαντά επιτέλους στις φήμες περί εγκυμοσύνης (εικόνες)

H Miley Cyrus απαντά επιτέλους στις φήμες περί εγκυμοσύνης (εικόνες)

H Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth, μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους, χωρισμούς κι επανασυνδέσεις, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, με τo ζευγάρι να φαίνεται να λάμπει από ευτυχία στις φωτογραφίες που άρχισε να μοιράζεται μαζί μας η star μετά το μεγάλο γεγονός. Η Miley έδειχνε υπέροχη μέσα στο νυφικό της Vivienne Westwood, ενώ ο Liam δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την όμορφη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του πρώτου τους χορού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο στοίχισε τελικά το νυφικό της Miley Cyrus;

Δεν άργησαν, λοιπόν, να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας και, πιο συγκεκριμένα, από ένα άρθρο του OK! Australia, σύμφωνα με το οποίο, η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth περιμένουν παιδάκι και, μάλιστα, το φύλο αυτού είναι κορίτσι. Πριν προλάβουν οι fans, όμως, να χαρούν, η Miley έσπευσε να δώσει τη δική της απάντηση στο θέμα, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, διαψεύδοντας την είδηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάιλι Σάιρους: Όμορφα στιγμιότυπα από τον γάμο της που δεν είδαμε (εικόνες)

Στη συνέχεια, αφού αστειεύτηκε λέγοντας πόσο ανυπομονεί για το νέο -και όπως φαίνεται ανύπαρκτο- κεφάλαιο στη ζωή τους, ζήτησε από όλους να την αφήσουν στην ησυχία της και να συνεχίσουν να κοιτάζουν το αυγό (αν θυμάσαι τη viral φωτογραφία που έσπασε το ρεκόρ της φωτογραφίας της Kylie Jenner με τα περισσότερα likes).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Kylie Jenner έχασε ένα ρεκόρ της στο Instagram από ένα αυγό!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS