CELEBRITIESSHOWBIZH Nτάρια Τουρόβνικ απαντά αν θα παντρευτεί το σύντροφό της!

H Nτάρια Τουρόβνικ απαντά αν θα παντρευτεί το σύντροφό της!

Η εκρηκτική Ντάρια, η πιο δυνατή παίκτρια των «Μαχητών» στο τηλεοπτικό «Survivor» παραδέχεται σε συνέντευξή της στο Down Town πως είναι σε σχέση και εξηγεί αν είναι έτοιμη να δημιουργήσει πια τη δική της οικογένεια.

Ο έρωτας ήταν πάντα προτεραιότητα για σένα;

Είναι από τα πρώτα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον που να σε αγαπάει, να σε σκέφτεται, να σου παρέχει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. Εγώ τα μοιράζω κάπως. Θέλω να κάνω focus και στη δουλειά, αλλά και στα προσωπικά μου. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να είσαι καλά – πρώτα εσύ με τον εαυτό σου και μετά με τους άλλους. Είναι, επίσης, σημαντικό να έχεις τη δουλειά σου, την ανεξαρτησία σου, τα δικά σου χρήματα και να μην εξαρτάσαι από κανέναν. Από εκεί και πέρα, αν βρεις έναν άνθρωπο να συμβαδίζετε, είναι το καλύτερο.

Με τον σύντροφό σου, τον Γιώργο, πώς γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε πριν από τρία χρόνια, στην Κρήτη. Είχα πάει για μια επαγγελματική υποχρέωση και τον γνώρισα εκεί. Είμαστε πια τρία χρόνια μαζί, δεν είναι και λίγος καιρός.

Είναι ο άνθρωπος που θα μπορούσες να κάνεις οικογένεια μαζί του;

Το κεφάλαιο της οικογένειας το έχω στο μυαλό μου. Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά πιο μετά.

Ισχύει ότι παντρεύεστε;

Όχι, αυτό είναι ένα δημοσίευμα που το διάβασα κι εγώ, αλλά δεν ισχύει. Ο γάμος είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο, αρκεί να βρει το άλλο του μισό. Είναι όμορφο να βρεις έναν συνοδοιπόρο για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Ο Γιώργος είναι το άλλο σου μισό;

Τι να πω τώρα… (γελάει). Δεν θέλω να σχολιάσω, ο καιρός θα δείξει, το μέλλον. Γενικότερα, θέλω να βλέπω το μέλλον μου με αισιοδοξία και ευχάριστα. Δεν είμαι από εκείνους που πέφτουν εύκολα ψυχολογικά. Αν έχεις την υγεία σου, όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Ωστόσο, δεν κάνω μεγάλα σχέδια γιατί μπορεί να ανατραπούν. Είμαι περισσότερο λογική.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS