CELEBRITIESSHOWBIZHappy Hour: Έτσι έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου (βίντεο)

Happy Hour: Έτσι έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου στο ΡΙΚ «Happy Hour». O παρουσιαστής έκανε το τηλεοπτικό του comeback μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό «πρότζεκτ» απ’ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι νιώθει το άγχος της πρώτης φοράς.

Μετά από μια σύντομη αναδρομή στην τηλεοπτική του καριέρα, αναφερόμενος στην παρουσίαση κεντρικών δελτίων ειδήσεων, ο Ανδρέας Γιόρτσιος μάς ξανασυστήθηκε και μας μετέφερε τη θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό του, για το νέο τηλεοπτικό βήμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανδρέας Γιόρτσιος: Μετά από απανωτά «όχι» πίστεψα ότι τελείωσε ο κύκλος μου στην τηλεόραση

Παιχνίδια, δημοφιλή βίντεο στο διαδίκτυο και ό,τι άλλο ξεχωρίζει ο παρουσιαστής, γκάλοπ και γνωστές προσωπικότητες στο στούντιο, συνθέτουν το απογευματινό Happy Hour παρέα με τον Ανδρέα Γιόρτσιο. Καλεσμένοι στην πρώτη εκπομπή του παρουσιαστή ήταν ο Τάσος Τρύφωνος και η ηθοποιός Μαρίνα Βρόντη, οι οποίοι μάς αποκάλυψαν μέσα από πρωτότυπες ερωτήσεις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ξεκίνησε το πρώτο «Happy Hour» του Ανδρέα Γιόρτσιου:

Ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος – παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sfera 96.8 Ανδρέας Γιόρτσιος θα μας μεταδίδει όλη του τη θετική ενέργεια κάθε απόγευμα από τις 16:30 – 18:00, για ένα «Happy hour» στο ΡΙΚ1, μετά τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS