CELEBRITIESSHOWBIZΗ Αφροδίτη Γεωργίου αναρρώνει, ποζάρει με την πατερίτσα και είναι μια κούκλα

Η Αφροδίτη Γεωργίου αναρρώνει, ποζάρει με την πατερίτσα και είναι μια κούκλα

H φωτογραφία που ανέβασε στο instagram και τα όσα δήλωσε στο like.com.cy.

H Aφροδίτη Γεωργίου πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία της, όταν λίγο καιρό μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού της χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε.

Διαβάστε εδώ: Αφροδίτη Γεωργίου:Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα– Οι πρώτες πληροφορίες

Αποτέλεσμα από αυτό το ατύχημα ήταν η ίδια να ταλαιπωρηθεί αρκετά  όπως εξομολογήθηκε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού το χτύπημα στο πόδι ήταν κάτι που την δυσκόλεψε αρκετά.

Συγκεκριμένα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο τον περασμένο Αύγουστο και επειδή ήθελε να χοροπηδάει μαζί με το κοριτσάκι της χωρίς κανένα άγχος και ανησυχία,πήρε την απόφαση να βάλει τέλος σε αυτές τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο όπως πληφορούμαστε η όμορφη παρουσιάστρια ακόμη δεν έχει καταφέρει να περπατήσει χωρίς βοήθεια, γι’ αυτό και η φωτογραφία που ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει με μία πατερίτσα.

Διαβάστε επίσης: Η Αφροδίτη Γεωργίου ποζάρει με την 5 μηνών κορούλα της στην παραλία!

Συγκεκριμένα είπε στην ιστοσελίδα μας ότι κρατάει πατερίτσα ακόμη «Λόγω ανάρρωσης από την εγχείρηση στο γόνατο. Ακόμη δεν περπατάω χωρίς βοήθεια αλλά είμαστε προς το τέλος της περιπέτειας και σύντομα θα είμαι καλά με τη βοήθεια του θεού.»

Όσον αφορά τα επαγγελματικά μιας και δεν την βλέπουμε κάπου τηλεοπτικά φέτος, η ίδια μας είπε ότι«Να περάσει το πόδι και σιγά σιγά θα δρομολογηθούν και τα επαγγελματικά.»

Εμείς ευχόμαστε σύντομα καλή ανάρρωση!

View this post on Instagram

When life gives you lemons, make lemonade 🍋💋

A post shared by Afroditi Georgiou (@afroditi_georgiou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS