CELEBRITIESSHOWBIZ«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε με εμένα καμία τέτοια συμπεριφορά, καμία σχέση»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν είχε με εμένα καμία τέτοια συμπεριφορά, καμία σχέση»

“Το μόνο που μου είχε πει, επειδή ήμουν ψηλή, ήταν να μην φορώ κόκκινα ρούχα και ψηλοτάκουνα στην σκηνή, για να μην φαίνεται η διαφορά μας στο ύψος, τίποτε άλλο”

Η Χαριτίνη Καρόλου έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε μεταξύ άλλων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την συνεργασία τους.

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη πως ήταν η συνεργασία σας, τι θυμάστε από εκείνη;

Η Αλίκη μου είχε φερθεί εξαιρετικά. Θυμάμαι τις καλύτερες εντυπώσεις από την συνεργασία μας. Ήταν πολύ εντάξει απέναντί μου. Το 1980 συνεργαστήκαμε πρώτα στο θέατρο με την παράσταση «Πονηρό Θηλυκό, κατεργάρα γυναίκα» και μετά από ένα χρόνο που παίζαμε το έργο με τεράστια επιτυχία, η Αλίκη αποφάσισε να το κάνει ταινία κι έτσι με πήρε μαζί της. Δεν μπορώ να ξεχάσω ποτέ τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Xaritini 1

Υπήρχε η φήμη ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ζήλευε τις ωραίες γυναίκες, είχατε αντιληφθεί εσείς κάτι τέτοιο;

Καμία σχέση. Δεν είχε με εμένα καμία τέτοια συμπεριφορά. Ήταν εντελώς φιλική και προστατευτική απέναντί μου από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Το μόνο που μου είχε πει, επειδή ήμουν ψηλή, ήταν να μην φορώ κόκκινα ρούχα και ψηλοτάκουνα στην σκηνή, για να μην φαίνεται η διαφορά μας στο ύψος, τίποτε άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS