CELEBRITIESSHOWBIZΗ άνευ προηγουμένου απόφαση του παλατιού για τη Μαρκλ ενόψει Χριστουγέννων

Η άνευ προηγουμένου απόφαση του παλατιού για τη Μαρκλ ενόψει Χριστουγέννων

Αυτό το ζευγάρι ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα μέσα στο παλάτι. Από τους τυπικούς κανόνες για τις κοινές εμφανίσεις και τα δημόσια αγγίγματα μέχρι αυστηρούς κανόνες του παλατιού για τη συμμετοχή μελών στους εορτασμούς.

Καταρχάς, να τονίσουμε ότι μέχρι σήμερα, απαγορευόταν σε συντρόφους των μελών της βασιλικής οικογένειας να συμμετέχουν σε επίσημους εορτασμούς με τα κανονικά μέλη της, παρά μόνο μετά τον γάμο.

Αυτόν τον κανόνα έρχονται να ανατρέψουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αφού – σύμφωνα με τηλεγράφημα του Reuters – μόλις ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι η αρραβωνιαστικιά του δεύτερου γιου του Καρόλου θα περάσει τις γιορτές μαζί με τη βασιλική οικογένεια ως επίσημο μέλος της.

Μάλιστα, θα την δούμε ακόμα και στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Σε ένα διάλειμμα από την παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι βασιλικοί εταίροι πρέπει να περιμένουν έως ότου παντρευτούν για να προσκληθούν, η Μαρκλ θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Χάρι, του Γουίλιαμ και της Κέιτ, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρίγκιπα στο παλάτι του Κένσινγκτον.

«Να περιμένετε να δείτε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, τον Πρίγκιπα Χάρι και την κ. Μαρκλ στο Sandringham την Ημέρα των Χριστουγέννων», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού την Τετάρτη.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν ότι είναι άνευ προηγουμένου ένας άγαμος σύντροφος να λάβει μέρος στους βασιλικούς εορτασμούς των Χριστουγέννων και ότι η Κέιτ δεν είχε προσκληθεί στο Sandringham μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον Γουίλιαμ το 2010.

Προφανώς όλα γίνονται για τη δημοσιότητα και για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου για το παλάτι, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα που όλο και πολλαπλασιάζονται τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS