CELEBRITIESSHOWBIZΗ Άντρη Καραντώνη έγινε νονά! Ντυμένη στα λευκά και ασορτί με την...

Η Άντρη Καραντώνη έγινε νονά! Ντυμένη στα λευκά και ασορτί με την κορούλα της

Μια πολύ σημαντική στιγμή έζησε την Κυριακή η Άντρη Καραντώνη, η οποία είχε την τιμή να γίνει πνευματική μητέρα ενός παιδιού δικού της ανθρώπου.

«Λίγο πριν γίνω και πνευματική μητέρα..! Τεράστια ευθύνη τεράστια χαρά…», έγραψε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram περιγράφοντας τη χαρά που πήρε αναλαμβάνοντας τον ρόλο της νονάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο χαριτωμένη: Η κορούλα της Άντρης Καραντώνη στο πρώτο μάθημα χορού (βίντεο)

Για την περίσταση αυτή η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κομψό σύνολο ώστε να δείχνει formal και φινετσάτη. Μάλιστα προτίμησε το όλο outfit να έχει μόνο ένα χρώμα, το λευκό.

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες, η Άντρη φόρεσε μια μακριά tutu φούστα και ένα blazer διακοσμημένο με στρογγυλές πέρλες  και συμπλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνα χρυσά πέδιλα. Τα μαλλιά της τα άφησε λιτά, ενώ όμορφα μαργαριταράκια στόλιζαν τα αυτιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρη Καραντώνη: Η κορούλα της είναι τόσο στιλάτη όσο και η μαμά της (εικόνες)

Πέρα, όμως, από τη δική της εμφάνιση φρόντισε να είναι το ίδιο κομψά ντυμένη και η κορούλα της, Αργυρώ. Έτσι, η Άντρη επέλεξε ακριβώς το ίδιο σύνολο για τη μικρή της με μικρές μόνο διαφορές στο σχέδιο και στα αξεσουάρ, ώστε να ταιριάζουν με την ηλικία της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μαμά και κόρη ντύνονται ασορτί και κλέβουν τις εντυπώσεις στις εξόδους τους.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από την εμφάνισή τους:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS